opleiding voor coach
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Wil je de verschillende coachingstechnieken en instrumenten effectief kunnen hanteren en weten hoe je anderen echt in beweging brengt? Dan is de ICM Coachingsopleiding zeker iets voor jou! In deze complete en intensieve opleiding ontwikkel je je in 5 maanden tot professioneel coach. Van contact maken met de ander tot omgaan met lastige situaties. Van inspireren tot anderen motiveren tot actie. Je krijgt inzicht in je eigen kracht als coach en leert deze op natuurlijke wijze in te zetten. Geaccrediteerd volgens de meest recente richtlijnen van NOBCO. Als grootste opleider van coachend Nederlan d is deze opleiding als één van de eerste op EQA Practitioner niveau geaccrediteerd volgens de meest recente NOBCO EMCC richtlijnen. Je ontwikkelt je als coach van de hoogste kwaliteit, mede doordat je meer praktijkervaring opdoet tijdens je leertraject. Binnen 5 maanden ben je professioneel en zelfstandig coach.
Coachopleidingen Praktijkgerichte coach opleidingen.
Je wordt perfect gematcht bij praktisch elke coachvraag. Coaches voor loopbaanbegeleiding, burn-outbegeleiding, outplacement en vitaliteit. BEKIJK ONS AANBOD. Onderstaand tref je ons aanbod voor de komende maanden. Registeropleiding tot professioneel Coach Amsterdam. Registeropleiding tot professioneel Coach Vught. Registeropleiding tot professioneel Coach Utrecht Driebergen. Registeropleiding tot professioneel Coach Zwolle Hattem. Opleiding tot Organisatiecoach Doorn.
De NLP Coach opleiding van de NLP Academie NLP voor coaches.
Aan de andere kant geloven we ook dat er niet zoveel ruimte meer is voor het vak Life Coach Dus wil je, als coach, jezelf kunnen bedruipen is het goed al om vooraf jezelf de vraag te stellen: wie zou ik graag willen coachen en waarom. Zo bepaal je al snel wat je ideale doelgroep is en in onze unieke 2-jarige coach opleiding leer je hoe je deze kunt bereiken.
Opleiding tot Stiefplan coach.
Voor wie: De opleiding is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn met nieuwe gezinnen en die hun kennis willen kunnen aantonen door middel van een waardevolle certificering. Doelgroep o.a: kies coach, kindercoach, coach bij echtscheiding, familiemediator, scheidingsadvocaat, scheidingsbemiddelaar, familiepsycholoog, kinderpsycholoog etc.
Opleiding coaching Nederlandse Coach Academie Overijssel. cijfer springest.
De Beroeps Coach. Coaching is nog een jong vak dat in rap tempo de wereld aan het veroveren is. Er is een groot verlangen naar authenticiteit, zelf je leven bepalen en in harmonie leven met een ander. Dat heeft een grote vraag doen ontstaan naar coaches. Waar voor veel mensen de stap naar een psycholoog of psychiater te groot is, zijn coaches veel toegankelijker. Op dit moment zijn er al heel wat getalenteerde coaches werkzaam binnen bedrijven, scholen of andere instellingen. En ook steeds meer coaches zijn succesvol met een eigen praktijk. Deze coaches brengen hun talenten tot ontwikkeling, ze doen het werk dat ze het allerliefste doen, verwerven vrijheid en verdienen een goed inkomen. Tijdens deze opleiding begeleiden wij je om de essentiële stappen te nemen, die nodig zijn om succesvol te kunnen coachen.
Opleiding tot Coach Windesheim in Zwolle Windesheim.
De opleiding wordt jaarlijks getoetst door CPION Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Onze opleiding is ook erkend door de StiR. Waarmee ga je aan de slag? De Opleiding tot Coach duurt 1 jaar en is verdeeld in 9 blokken van 2 aaneengesloten dagen.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Na afloop kun je je eigen praktijk starten of aan de slag als coach bij een coachingsbureau of een andere organisatie. HBO Coaching bij NCOI. Alle opleidingen en programmas van NCOI zijn zo ingericht dat deze goed te combineren zijn met een baan en gezinsleven. Je bepaalt zelf of je bijeenkomsten doordeweeks overdag, s avonds of in het weekend volgt of toch kiest voor thuisstudie. Bovendien kun je kiezen uit een breed en uniek aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een volledige opleiding, maar ook voor kortere programmas. Daarnaast bieden we onze studenten meerdere startmomenten per jaar, waardoor er altijd wel een moment te vinden is waarop het jou uitkomt. Waarom kiezen voor NCOI? Grootste hogeschool voor werkend Nederland. Goed te combineren met werk en privé. Inspirerende topdocenten met jarenlange praktijkervaring. Praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en praktijk.
Coaching CIVAS Opleidingen.
Ga direct van start. Ontvang je studie binnen 2 werkdagen. 14 dagen bedenktijd, niet goed geld terug. Betaal in termijnen of ineens. Wij helpen je graag! Gebruik het contactformulier Veelgestelde vragen. Werkt u graag met kinderen? Dan is de opleiding Kindercoach uw keuze. Meer informatie Direct inschrijven. Word mental coach en begeleid mensen naar uitzonderlijke resultaten! Meer informatie Direct inschrijven. Gebruik dit unieke coachinstrument en geef cliënten meer zelfinzicht. Meer informatie Direct inschrijven. Volg de opleiding Familieopstellingen en maak de dynamiek binnen een familie zichtbaar. Meer informatie Direct inschrijven. Mindfulness based cognitive therapy. Leer mindfulness professioneel en effectief toepassen op cliënten. Meer informatie Direct inschrijven. Narratieve therapie is een nieuwe, effectieve vorm van gesprekstherapie. Meer informatie Direct inschrijven. RET professioneel toepassen? Volg de cursus Rationeel emotieve therapie. Meer informatie Direct inschrijven. Coaching bij hoogsensitiviteit. Bied professionele begeleiding aan hoogsensitieve personen hsp'ers. Meer informatie Direct inschrijven. Coaching bij angst. Bied ondersteuning aan mensen die kampen met angstproblematiek. Meer informatie Direct inschrijven. Leer cliënten begeleiden naar financiële zelfredzaamheid.
Coaching de Baak.
Wil je informatie of advies? Vraag advies aan. Grensverleggend en persoonlijke aandacht. De beste coaches. You are here. Vind een online coach of verbeter je eigen coachingsvaardigheden. De Baak Coaching is er voor iedereen die een online coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Het doel: beter functioneren van organisaties, teams en individuen; vanuit eigen kracht, met plezier in je werk. Hiervoor bieden wij persoonlijke online coachingtrajecten en functionele coaching trainingen. Neem contact op voor vrijblijvend advies.: advies@debaak.nl Vraag advies aan. Bekijk hieronder ons aanbod.: Ik zoek een online coach. Zoek je voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling een online coach? Kijk hier voor meer informatie. Leer met deze trainingen de juiste coachingmethodes om je collega's' te begeleiden en te ontwikkelen. Professioneel coach worden. Erkende coachopleidingen met diepgang? Ga naar ons dochterbedrijf het Europees Instituut de Baak. Inschrijven gratis Coaching Magazine. Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze adviseurs.
De nieuwe coachopleiding Leer krachtig en intuïtief begeleiden.
Er ging een wereld voor me open en ik ontdekte mijn echte droomwerk, want dat wat die coach met ons deed in de opleiding, dat wilde ik ook! Wow, wat bijzonder als mensen hun ware gezicht laten zien en voelen wat voor hen echt waar is.

Contacteer ons