opleiding coachen en begeleiden
Coachen als beroep ICM opleidingen trainingen.
Op het gebied van coaching, biedt ICM je de ICM Coachingsopleiding. In deze opleiding maak je in 5 maanden kennis met alle facetten van het coachingsvak. Je ontwikkelt inzicht en vaardigheden op het gebied van onder andere jouw persoonlijke coachingskwaliteiten, diverse coachingstechnieken en instrumenten en hoe je om kunt gaan met weerstanden. De ICM Coachingsopleiding is geaccrediteerd door De Nederlandse Orde van Beroepcoaches NOBCO. Ben je geïnteresseerd het mediationvak, dan is de ICM Mediation opleiding geschikt voor jou. Deze opleiding is geaccrediteerd door het Nederlands Mediation Instituut NMI en geeft je een uitgebreid overzicht van alle aspecten van mediation. Je ontwikkelt je om organisaties en mensen te begeleiden bij conflictsituaties, spanningen en geschillen. Coachen als beroep Trainingen. Naast de opleidingen binnen de categorie Coachen als Beroep biedt ICM ook diverste trainingen aan in dit vakgebied. In de praktijkgerichte training Coachingstechnieken en instrumenten en in de training Effectief omgaan met weerstanden, ontwikkel je zeer gericht jouw coachingsvaardigheden naar een professioneel niveau.
Coaching Cursussen Trainingen ROC.nl.
Er zijn ook cursussen beschikbaar die juist jou kunnen coachen en trainen. Zo kun je tijdens een training leren om te leven in het moment, zodat je innerlijke rust krijgt en je beter kunt concentreren. Of wat dacht je van een cursus waarmee je meer passie kunt vinden in je werk of een cursus zelfvertrouwen? Zijn deze opleidingen en cursussen voor jou bedoeld? Misschien ben je al coach of wil je aanvullende cursussen of trainingen op dit gebied volgen. De coachingsopleidingen die je hier vindt zijn bijvoorbeeld.: cursussen voor budgetcoaching.; trainingen voor coachend leidinggeven.; coachingscursussen voor gesprekstechnieken.; opleidingen tot jobcoach of relatiecoach. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle. Loopbaancoaching en begeleiding. Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle. Afstandsonderwijs / thuisstudie. Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, E-learning, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Zwolle.
Opleiding coachen en begeleiden Blankestijn Partners.
In de NOBCO practitioner opleiding Coachen met ziel en zakelijkheid leer je coachees coachen en begeleiden op de zes ontwikkelingsniveaus van het Stermodel: gedrag, omgeving, mentaal, emotioneel, fysiek en zingeving. In onze coachingsopleidingen werk je doelgericht aan je coaching en begeleiding competenties.
Basiscursus coaching en begeleiding doelgroepen Participatiewet TerraNext.
Coaching en begeleiding van mensen met persoonlijkheidsstoornissen als Borderline, Narcisme, etc. Coaching en begeleiding van mensen met stoornissen in het autistische spectrum. Coaching en begeleiding van mensen met depressiviteit en angststoornissen. Dagdeel 6 en dagdeel 7 gehele cursusdag. Diverse lichamelijke aandoeningen Diabetes, hart en vaatproblematiek en gevolgen voor het arbeidsvermogen. Oefensessies met trainingsacteur. Terugblik op de cursus. Toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk van de cursist. Evaluatie van de training. Wanneer de eindtoets positief is afgerond, ontvangen de deelnemers een getuigschrift. Er zijn geen startdata van deze opleiding bekend.
Coach van Onderwijsprofessionals C-LiON Via Vinci Academy.
Creation Based Learning binnen coaching.; Praktische zaken voor de opleiding.; Module 2: Oplossingsgericht coachen. Uitgangspunten van Oplossingsgericht coachen.; Leren werken met.: Uitleg praktijkopdracht: opstart van 1e coachingstraject.; Module 3: Verdieping communicatieve vaardigheden. Training gesprekscontinuüm bij 4 typen gesprekken.: Training verdiepte vaardigheden.: Intervisie op 1e coachingstraject. Module 4: Zelfanalyse als coachmethodiek. Waar kom je vandaan? Wat neem je mee? Wie en wat heeft je gevormd? Op zoek naar hoofdthemas in je leven en werk.; Omgaan met critical life events.; Handleiding voor zelfanalyse als coachingsmethodiek.; Uitleg praktijkopdracht: opstart van 2e coachingstraject.; Intervisie op 1e coachingstraject. Module 5: De creatiespiraal. Creatie en transformatieprocessen.; De twaalf stappen van de creatiespiraal.; Werkplekleren en het begeleiden van het leerproces.; Intervisie op 2e coachingstraject. Module 6: Coaching van veranderingsprocessen. Creëren van draagvlak voor vernieuwingen.; Coachende leiders en coaching van leiders.; De wisselende rol van de coach op diverse momenten in het veranderingsproces.;
Opleiding Algemene Coaching Caprilli Coaching Training.
Privacyreglement 1 februari 2020 1332.: Algemene Voorwaarden 1 februari 2020 1057.: Klachtenreglement 1 januari 2020 1321.: Caprilli Coaching Training. Sylvia Bosveld en Paul Tonino. 3771 SK Barneveld. 06 29 36 21 20. Copyright Caprilli Coaching Training. Opleiding Systemisch Coachen Mindfulness Based Stress Reduction, start 03-09-20.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
En hoe zet je deze in om vanuit Persoonlijk Leiderschap te komen tot succesvol coachend leidinggeven? De opleiding Professional Coach Practitioner is hierop het antwoord. Een mooie bijkomstigheid is dat je door het volgen van deze opleiding een deelcertificaat binnen hebt voor je registerschap PO. De Academie voor Psychodynamica is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs CRKBO. Dit betekent dat wij ons onderwijsaanbod BTW-vrij mogen aanbieden. De in 2014 uitgevoerde audit ligt in lijn met de beginselen van de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs: zorgvuldigheidsbeginsel, rechtszekerheidsbeginsel, redelijkheidsbeginsel, betrouwbaarheidsbeginsel en kenbaarheidsbeginsel. Lesprogramma Professioneel Coach. Klik op de onderstaande coachingstechnieken voor meer informatie. NLP Neuro Linguïstisch Programmeren. Assen van Verandering. Een Professioneel Coach begeleidt coachees bij uiteenlopende vraagstukken zoals.: Loopbaanontwikkeling en studiekeuze. Optimaliseren van communicatievaardigheden. Omgaan met veranderingen. Stress en emotiemanagement. Ontwikkeling van talenten en kernkwaliteiten. Ontkrachten van beperkende overtuigingen en emoties. Relaties en conflicthantering. Als Professioneel coach word je opgeleid om zelfstandig een eigen coach praktijk te starten.
Cursus Professioneel coachen, sterk praktijkgericht LOI.
50, bij inschrijving. Schrijf je vóór 14 augustus in voor deze opleiding en ontvang een tijdschriftenbon van 50, voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast. Meer over deze actie. Online open dag op 5 september. Tijdens de online open dag kom je alles te weten over studeren bij de LOI, de MBO en HBO-opleidingen en de beroepsgerichte cursussen, en de online leeromgeving. Ook krijg je alle gelegenheid om via chat vragen te stellen en je persoonlijk te laten adviseren over je studiekeuze. Meld je aan. Wil jij aan de slag als professioneel coach en een coachingstraject van A tot Z opzetten en doorlopen? Dan is de zeer praktijkgerichte cursus Professioneel coachen een goede keuze. Je doet alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om cliënten succesvol te coachen, zowel offline als online. Zo leer je o.a. over het begeleiden van mensen, observeren, analyseren en communicatie.
Opleidingen Coachen leerlingen in Nederland.
Dit is geen geldig e-mailadres. Deze gegevens onthouden Inloggen Wachtwoord vergeten? Nog geen account? Ontvang gratis vacatures in je mailbox. Stuur je CV eenvoudig naar werkgevers. Vind werk via de invalpool. Even geduld aub. De opleidingen worden gesorteerd. Opleidingen Coachen leerlingen. Op deze pagina vindt u het overzicht van lerarenopleidingen en cursussen voor docenten en managers. Bergen op Zoom. Alphen ad Rijn. Gezondheidszorg en Welzijn. Leer en gedragsproblemen. Management en Organisatie. Toetsen en beoordelen. Veiligheid op school. In Nederland zijn 22 opleidingen Coachen leerlingen gevonden. Sorteren op: Opleiding. Beelddenken in de praktijk TEAMDAG VISUEEL LEREN. Instituut Kind in Beeld op locatie. Alle onderstaande mogelijkheden zijn op locatie aan te vragen voor het gehele team of een deel ervan. Lezing BEELDDENKEN, HET VISUELE LEERSYSTEEM Een lezing middels powerpoint en vertoning van f. Begeleiden bij overlijden en echtscheiding. Opleiding tot rouw en echtscheidingsbegeleider om leerlingen met rouw en verdriet te begeleiden in hun proces.
Ik zoek een opleiding tot coach waarmee ik mensen kan begeleiden die vastlopen/tegen een burn-out aan zitten Springest.
Mirjam Windrich Bezoeker van Springest. Het" aanbod aan online coaching wordt steeds groter, dus je kunt overwegen om ook dat te leren. Een beproefde methodiek is Mindful Analysis. Als je daar de opleiding in doet, leer je ook veel over inhoudelijk professioneel begeleiden en coachen.

Contacteer ons