cursus trainer coach
KNHB.
Er zijn opleidingen voor trainers en coaches van verschillende niveaus. Een beetje opvoeder. Hoe kun jij als coach of trainer het beste uit jezelf halen én uit de kinderen met wie je elke week op het veld staat? Leer meer over onderwerpen als het neerzetten van een bepaald systeem, tactische vuistregels en de verschillende taken die een coach heeft. Basisopleiding Training geven. Leer hoe je bepaalde tactische en technische waardigheden van jouw team op een uitdagende manier kunt trainen en verbeteren. Hockeytrainer 2 HT2 Jongste Jeugd. Word klaargestoomd tot een goede, gekwalificeerde trainer/coach van 3, 6, en 8-tallen. Hockeytrainer 2 HT2 Elftal. De opleiding HT2 Elftal leidt beginnende trainers en coaches op tot gekwalificeerde trainers/coaches van elftallen. Hockeytrainer 3 HT3. De erkende sportopleiding HT3 is een vervolg op de cursus HT2 Elftal en bedoeld voor trainers en coaches die actief zijn in de hogere klassen.
Trainer/Coach KNBSB.
De opleiding TC2 leidt u op tot beginnend coach in het honkbal en softbal. Meer informatie Trainer/Coach Level 2. Trainer/Coach Level 3. De opleiding TC3 leidt u op tot zelfstandig hoofdcoach honkbal en softbal wedstrijdsport. Meer informatie Trainer/Coach Level 3.
Verslag Cursus Trainer / Coach Badminton Vereniging Gaasperdam.
Marga de Breij recreantentoernooi. Verslag Cursus Trainer / Coach. door Marcel Panse 13 mei 2002. Aan het begin van dit seizoen is een 4-tal spelers van Badminton Vereniging Gaasperdam begonnen aan de opleiding Trainer Coach. Uiteindelijk hebben 2 spelers met succes het examen afgelegd.
Trainer-coach 4 opleiding.
Trainer-coach 4 opleiding. Sinds het studiejaar 2013-2014 wordt er, in een samenwerking tussen sportbonden en onderwijsinstituten Hogeschool van Amsterdam ALO en ROC Landstede Zwolle, een unieke opleiding aangeboden op niveau 4 van de KSS Kwalificatiestructuur Sport. Doel van de opleiding.
Opleiding tot Trainer Coach 4 Rugby Nederland.
Opleiding tot Trainer Coach 4. Opleiding tot Trainer Coach 4. 24/06/2019 0 Comment by Emma. Diverse sportbonden, ALO Amsterdam, ROC Landstede en NOCNSF bieden voor het studiejaar 2019-2020 een trainer-coach opleiding aan op niveau 4 van de KSS Kwalificatiestructuur Sport.
Trainer / coach.
Trainer / coach. Vanaf het studiejaar 2018-2019 gaat het Instituut voor Sportstudies in het tweede semester een nieuwe minor aanbieden binnen het 3e jaars onderwijsprogramma. Deze gezamenlijke ALO / Sportkunde minor Trainer / Coach richt zich op talentcoaches topsport en ondersteunende sportprofessionals bv.
Trainers Academie: Erkende trainersopleiding post-HBO.
De opleiding Professional Coach voldoet aan de NOBCO eisen. Voor meer info over erkenningen: kijk hier. Meld je aan voor de eerstvolgende. Oriënteer je met één van onze workshops! Wil je proeven hoe het is om bij Trainers Academie opgeleid te worden? Meld je dan aan voor een gratis oriëntatieworkshop voor de opleidingen tot trainer, trainer/coach, coach of hrd adviseur. Wij helpen je graag verder! Oriëntatieworkshop Trainen als vak. Gratis oriëntatieworkshop Trainen als vak: Neem contact met ons op om je te informeren naar de actuele data voor deze workshop: bel naar 088-0082288 of mail ons: info@trainersacademie.com De workshop vindt plaats in Huize de Bannink, Banninkslaan 4 te Deventer voldoende. Oriëntatieworkshop Professioneel Coachen. Gratis oriëntatieworkshop Professioneel Coachen Neem contact met ons op en laat je informeren over de actuele data voor deze workshop: bel ons op 088-0082288 of mail via info@trainersacademie.com Tijdens deze gratis oriëntatieworkshop krijg je concrete handvatten waarmee je je eigen professionele.
Training en Coaching post-hbo basiscursus Inholland Academy.
Lees meer over de basiscursus Training en Coaching. Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan. Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties. Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder! Stel je vraag aan Marrit. T: 06 1527 9060 088 466 30 30. Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in! Agri en Voeding. Bedrijfskunde en Management. Coaching en Supervisie.
Trainer-coach opleiding BGZ IMOZ.
Geslaagd: GVP opleiding. HET IS MIJN AMBITIE OM BELEVINGSGERICHTE ZORG TOT HET NIEUWE NORMAAL TE MAKEN. Zelfreflectie en leren: elke dag met een knipoog voor de spiegel? Geslaagd in de maand April. Corine ten Hagen op Kopmodule Coaching en Samenwerking.
Training: Korte Opleiding Trainer / Coach Springest.
De" technieken die ik heb meegekregen helpen mij om mensen op een creatieve manier te laten zien wat ze nodig hebben om in hun kracht te kome alles lezen 01-12-2011 1338.: star star star star star_half. Korte Opleiding Trainer / Coach.

Contacteer ons