post hbo coaching
Post-bachelor-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Windesheim in Almere. Opleidingen en Cursussen. Coaching en Supervisie. Opleiding tot Coach. Opleiding tot Coach. Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-bachelor-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding. Naast lesdagen, praktijkuren en de zelfstudie, focus je je in 6 uur individuele coaching op je persoonlijke ontwikkelpunten en word je professioneel in verbinding effectief. Ook paardencoaching is daarin een zeer verhelderend instrument. Vele methoden komen aan bod, zoals Voice Dialogue, NLP en Provocatief coachen. Je ontdekt welke het beste bij jou passen. Lees meer over de opleiding. Deze eenjarige erkende post-bachelor-opleiding is een NOBCO/EMCC geaccrediteerde en StiR geregistreerde opleiding.
Coachopleiding Post-HBO Wagner.
Elke module heeft een mix van theorie, modellen, oefeningen werkvormen, persoonlijke en cliëntsessies, groepsdynamica, persoonlijke feedback, presentaties en veel oefenen. Tijdens de opleiding worden er vier Coach Oefendagen georganiseerd om het transformationeel coachen goed te oefenen. Intervisie: Er zijn 8 intervisieavonden in groepen van 4-5 deelnemers waarin werkvormen worden geoefend. Verplicht: 1 Oefendag Coaching. Facultatief: Er zijn regelmatig Oefendagen Coaching en er wordt eenmaal per jaar een Masterclass Zelfstandige Praktijkvoering georganiseerd. Type educatie: Post-HBO. Vooropleiding: De opleiding vereist een HBO leer, denk, of ervaringsniveau.
Marnix Onderwijscentrum Coach in het onderwijs Post-HBO.
De opleiding is competentiegericht. Een competentie wordt hierbij gezien als een persoonlijke bekwaamheid, die zichtbaar is in succesvol gedrag binnen de beroepspraktijk. Je voert gedurende de opleiding praktische coachingsopdrachten uit binnen de context van je eigen school. Op deze manier maak je je competenties eigen, binnen een cyclisch proces van waarnemen, denken, handelen en controleren. De tijdens de opleiding gemaakte coachingsopdrachten en trajecten worden onderdeel van je portfolio, waarmee je aantoont dat je aan het gestelde competentieprofiel voldoet. De opleiding is sterk op de praktijk gericht en je zult dus ook veel oefenen tijdens de lesdagen. De volgende themas komen tijdens de opleiding aan bod.: Coachen als begeleidingsstijl. Achtergronden en facetten van coaching. Voorwaarden en competenties voor succesvol coachen. Het opzetten en uitvoeren van coachingstrajecten. Coachingstechnieken en interventies. Werken aan professionele ontwikkeling. Toetsing en evaluatie van het leerproces. Toetsing wordt gezien als onderdeel van het leerproces, waarbij de student feedback krijgt op zijn of haar ontwikkeling in relatie tot de competenties. De toetsing bestaat uit.: Tussentijdse feedback op opdrachten. Een afsluitend assessment. De opleiding is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland.
Coach Boulevard.
De vijf Kritieke Succesfactoren voor Coaching. De 10 principes van Agile-lean teamcoaching. Opleidingen 11-daagse post-hbo-erkende opleiding Professionele Coaching. Duur: 11 lesdagen. Totaalprijs: 6.415, exclusief BTW. Erkenningen: Post-hbo, StR, Schoolleidersregister PO en NOBCO-Practitioner. Start: 6x per jaar. Een CB-professioneel coach richt zich zowel op het coachen van individuen als van teams. Bij Coach Boulevard leer je vanuit een verantwoord theoretisch kader systeemdenken en progressiegericht coachen op patronen en processen, die je altijd tegenkomt bij het coachen van coachees, begeleiden van intervisie en teams. Dit alles vanuit het erkende competentieprofiel Coach.
Deeltijd Supervisie en coaching CHE.
Je hebt minimaal een hbo-diploma en vier jaar werkervaring op hbo-niveau, werkt minimaal 14 uur per week en bent in de gelegenheid om zelf supervisie en coaching te geven. Je hebt in de laatste zes jaar minimaal 10 keer supervisie of voorsupervisie ontvangen van een LVSC-geregistreerde supervisor. Prijs complete opleiding voor registratie tot Supervisor en Coach: 11.95000.,
Coaching Opleiding Zijnscoaching Gecertificeerd Erkend Post-HBO.
Kortom, het gaat om het leren inzetten van je hele zijn. En ook dat leer je hier. Met 97, beoordeeld op. De opleiding tot coach die bevrijdend werkt. Met de e rkende Post HBO opleiding Zijnscoaching krijg je de magie van coaching in de vingers.
Leefstijlcoach Fontys.
Hulp bij je studiekeuze. Van mbo naar hbo. Info voor ouders. Info voor decanen. Studeren en begeleiding. Studeren en topsport. Studeren in het buitenland. Jouw start bij Fontys. Switchen van opleiding. Verschil associate degree, bachelor, master. Werk en studie Werk en studie. Platform voor professionals. Ontdek de mogelijkheden. Cursussen, trainingen, post-hbo. Werken en studeren. Al werkervaring of diploma? Kosten en regelingen. Blijf op de hoogte. Opleidingen, cursussen en trainingen. Stages en afstudeeropdrachten. TEC for Society. High tech systems and materials. Wat is een lectoraat? Domein Mens en maatschappij. Gezondheidszorg en Technologie egt.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan. Vraag de studiegids aan. Opleidingsadvies op maat? Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 1000: en 1600. 035 6 400 411. 06 10 453 804. Of meld je aan voor het Inloopspreekuur voor HBO Bachelor en Masteropleidingen. NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland. Wil je je coachingsvaardigheden ontwikkelen? Omdat je een actieve rol als coach vervult binnen je organisatie of omdat je een carrière als professioneel coach ambieert?
Coaching Opleidingen Wat is Coaching? HBO en post-HBO NOBCO.
Erkenning van het beroep van Coach. De 8-daagse opleiding tot Beroepscoach is door de NOBCO erkend als Practitioner level. Unieke integratieve benadering van Coaching. Onze Integratieve benadering omvat de laatste ontwikkeling binnen therapie, counseling en coaching en overstijgt alle methoden en richtingen die er in coachingsland zijn.
Home LeefstijlCoach Academy Post HBO registeropleiding tot leefstijlcoach, gezondheid, leefstijl, leefstijlcoach, opleiding.
Het is goed bereikbaar per openbaar vervoer, en ook kun je er gratis parkeren. De eerste groep in Utrecht start aankomende september. Inschrijven is mogelijk. Nieuwe docent is een van de eerste zorgmarketeers in Nederland. De LeefstijlCoach Academy heeft een nieuwe docent aan haar team toegevoegd. Vanaf november zal Ingrid Beerse als docent Ondernemen optreden in de geaccrediteerde opleiding tot leefstijlcoach en in het nascholingsprogramma. Maak kennis met een bevlogen coach, trainer en docent Marketing en Ondernemen in de zorg uit de kop van Noord-Holland.

Contacteer ons