coaching opleiding
1 Coachingsopleiding op Post-HBO Niveau.
Aan het eind van de coaching opleiding kun je.: Zelfstandig en professioneel functioneren als coach. Methodieken beheersen om te coachen. Anderen coachen naar effectief gedrag. Reflecteren op je eigen handelen als coach. Als coach emotioneel volwassen zijn. Na het slagen voor je examen ontvang je een erkend post-hbo diploma voor professioneel coach. Het Centrum Post Initieel Onderwijs CPION geeft dit diploma af. het CPION is de vertegenwoordiger van Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs: SPHBO. Om deel te kunnen nemen aan de post-hbo opleiding tot professioneel coach heb je, naast hbo werk en denkniveau, minimaal drie jaar algemene werkervaring nodig.
Coachen als beroep ICM opleidingen trainingen.
Om op professionele wijze coachings of mediationtrajecten te verzorgen, is het belangrijk dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. Op het gebied van coaching, biedt ICM je de ICM Coachingsopleiding. In deze opleiding maak je in 5 maanden kennis met alle facetten van het coachingsvak. Je ontwikkelt inzicht en vaardigheden op het gebied van onder andere jouw persoonlijke coachingskwaliteiten, diverse coachingstechnieken en instrumenten en hoe je om kunt gaan met weerstanden. De ICM Coachingsopleiding is geaccrediteerd door De Nederlandse Orde van Beroepcoaches NOBCO. Ben je geïnteresseerd het mediationvak, dan is de ICM Mediation opleiding geschikt voor jou. Deze opleiding is geaccrediteerd door het Nederlands Mediation Instituut NMI en geeft je een uitgebreid overzicht van alle aspecten van mediation. Je ontwikkelt je om organisaties en mensen te begeleiden bij conflictsituaties, spanningen en geschillen. Coachen als beroep Trainingen. Naast de opleidingen binnen de categorie Coachen als Beroep biedt ICM ook diverste trainingen aan in dit vakgebied. In de praktijkgerichte training Coachingstechnieken en instrumenten en in de training Effectief omgaan met weerstanden, ontwikkel je zeer gericht jouw coachingsvaardigheden naar een professioneel niveau.
School voor Coaching Utrecht Opleiding in Coaching, Teamcoaching en Coachend Leiderschap Voor iedereen die coach wil worden.
Zoek snel een passende opleiding. Coachen met hoofd, hart lijf. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie. Veelzijdig team van senior trainers. Bewust worden van je bewustzijn. Vakmanschap in Coaching Teamcoaching door opleiding en persoonlijke groei. Zoek snel een passende opleiding. Coachen met hoofd, hart lijf. Je leert vertrouwen op je eigen intuïtie. Veelzijdig team van senior trainers. Kom kosteloos kennismaken. Vraag gratis ons SvC Magazine aan. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Bestel ons ReflActionspel. Speel het ReflActionspel online. Professioneel leren coachen en teamcoachen. Vakmanschap in Coaching. Leergang Coaching voor Professionals. Het fundament voor jouw vakmanschap als coach. 26 okt 2020 Meer startdata. Persoonlijke Groei door ReflAction. Benut je intuïtie en overstijg je blinde vlekken. 07 okt 2020 Meer startdata. 6 dagdelen 1 intake en 2 coachgesprekken. Persoonlijke Groei door ReflAction. Next Step Workshop. Kom kennismaken met SchoolvoorCoaching. 05 okt 2020 Meer startdata. 1 dagdeel 13.30 tot 16.30. Vakmanschap in Teamcoaching. Doorgrond de geheimen en systemische wetten van teams en organisaties. 18 nov 2020 Meer startdata. Vraag ons nieuwste SvC Magazine 2020/2021 gratis aan! Next Step Workshop. Kom kosteloos kennismaken met SchoolvoorCoaching. Ontdek je Next Step met ons ReflActionspel. Bestel hier Of speel het online.
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
bij Phoenix Opleidingen. Sinds 2016 verricht zij als zelfstandige ook werkzaamheden voor de Hogeschool Utrecht, instituut voor Arbeid en Organisatie, zowel als docent, assessor, werkvelddeskundige als in het begeleiden van studenten, daarnaast voorziet zij midden en klein bedrijf van HR advies op maat en geeft zij o.a. Marieke Westerhof werkte een aantal jaren als advocaat. Nadat ze haar toga in de wilgen heeft gehangen, is ze zich gaan richten op communicatietrainingen aan juristen in opleiding. Sinds 2015 werkt ze als personal en teamcoach. Ze volgde opleidingen tot coach en trainer bij Phoenix Opleidingen en ze heeft diverse opleidingen gevolgd in systemisch werken. Na deze opleiding. Na de cursus krijg je een certificaat met daarop de studie-investering. Na deze opleiding ben je in staat om coaching in te zetten in je eigen praktijk als adviseur, docent of hulpverlener.
Opleiding Sportopleidingen.
Het gaat om een coachtraject voor de lange termijn minimaal een jaar, zodat je als coach ook een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan een fundamentele ontwikkeling van de scheidsrechter. Positieve coaching zorgt ervoor dat prestaties van scheidsrechters verbeteren en dat geeft hen meer plezier in het fluiten. Als scheidsrechterscoach laat je scheidsrechters nadenken over waar ze verantwoordelijk voor zijn, hoe ze zich gedragen en overkomen en hoe hun contact is met spelers en coaches voor, tijdens en na de wedstrijd. Je leert kijken naar wat er goed gaat of beter kan en dat ook als zodanig te benoemen, eerlijk en concreet. Ook ben je in staat gedachten en doelstellingen van jouw scheidsrechters te vertalen naar de praktijk en hen aan te moedigen meer te bereiken dan ze normaal gesproken zonder coach zouden doen. Met behulp van de opleiding tot scheidsrechterscoach ontwikkel je competenties voor het voeren van een planning en reflectiegesprek.
Christelijk integratieve coachopleiding groundwork.nl.
Je bent startbekwaam om pastorale coaching gesprekken te voeren waarmee je coachees faciliteert stappen te zetten richting hun persoonlijke doelen. En je kunt je inzetten om deelnemers aan Groundwork Basic trainingen te begeleiden. De CICO is gecertificeerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholen SKB. Opzet van de opleiding.
Coaching Opleiding? Informatie over de Eisen, Opleiding Salaris!
Beroepen.nl Coach Coaching Opleiding. Ook al is het beroep van coach geen beschermd beroep, toch betekent het niet dat iedereen dit beroep kan uitoefenen. Om een goede, professionele coach te worden, is het belangrijk dat je hier een opleiding of cursus voor volgt.
Deeltijd Supervisie en coaching CHE.
Je hebt minimaal een hbo-diploma en vier jaar werkervaring op hbo-niveau, werkt minimaal 14 uur per week en bent in de gelegenheid om zelf supervisie en coaching te geven. Je hebt in de laatste zes jaar minimaal 10 keer supervisie of voorsupervisie ontvangen van een LVSC-geregistreerde supervisor. Prijs complete opleiding voor registratie tot Supervisor en Coach: 11.95000.,
Coachopleiding GORTcoaching NOBCO Gecertificeerd.
Door middel van je nieuw verworven coachvaardigheden ervaar je direct meer geluksgevoel en kan je actief meer geluk creëren in leef en werkomgeving. Deze opleiding tot coach is geschikt. Deze gecertificeerde coach opleiding is geschikt voor iedereen met HBO werk en denkniveau die zich in brede zin wil bezighouden met persoonlijke ontwikkeling. Mensen omschrijven deze gecertificeerde coach opleiding vaak als life changing, omdat je via het aanleren van coachvaardigheden vooral met jezelf als instrument aan de slag gaat. Binnen deze opleiding leer je.: Verschillende coachtechnieken effectief toe te passen. Volgens de richtlijnen van de NOBCO een eigen coach interventie toe te passen. Door middel van het stellen van de juiste vragen meer diepgang te bevorderen in je relaties. Coaching toe te kunnen passen bij je collegas om zo beter te worden in coachend leidinggeven. Verschillende manieren kennen waarop je coaching zou kunnen toepassen in je leven en op de werkvloer. Na succesvolle afronding van deze 3-daagse erkende coachopleiding ontvang je een internationaal erkend coach diploma op EMCC/EQA foundation niveau en een Coach Certificaat van GORTcoaching opleidingen B.V.
Home Phoenix Opleidingen.
Persoonlijke begeleiding, supervisie en coaching. Supervisiegroepen voor professionals. Supervisiegroep voor vrouwen. Supervisie voor alumni Verbindend Leiderschap. Supervisie voor alumni PBO. TA in de praktijk. Wie zijn wij? Accreditaties en erkenning. Boeken en publicaties. Phoenix in de pers. Ereveld vol Leven. Driejarige opleiding, Cursussen, Workshops.

Contacteer ons