opleiding tot e coach
Leergang Coaching GITP.
U wilt van coachen uw vak maken met een erkende opleiding. U wilt professioneel coach worden, of verder professionaliseren. U bent leidinggevende en wilt zich specialiseren in coaching. Na de EQA-geaccrediteerde leergang Coaching: opleiding tot coach, heeft u diepgaande kennis over coaching en beheerst u verschillendecoachingstechnieken.
E-coaching Merlijn groep.
Basisopleiding tot Mediator. Mediationopleiding voor academici NOVA / NEVOA geaccrediteerd. Specialisatieopleidingen voor mediators. Opleiding Master of Conflict. Trainingen voor Mediators. Cursussen voor advocaten. Opleiding tot vertrouwenspersoon. Trainingen voor de ondernemingsraad. Trainingen voor overheid. Trainingen voor accountants. U heeft een conflict?
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Deze coaching opleiding leert je de basisprincipes van dit bijzondere model. Ontwikkel jezelf tot team-en organisatiecoach, als zelfstandig professional of binnen je organisatie. Dit is een zeer interessante training voor interim managers, organisatieadviseurs, trainers, mediators, relatie of gezinstherapeuten en zelfs HR-consultants. Een goede beheersing van het Engels is een must. Co-Active Coaching: Fundamentals. Ben je al werkzaam als beginnende coach? Ben je toe aan een verdere ontwikkeling van je coachingsvaardigheden? Deze cursus laat je een stap vooruit zetten. De cursus is daarnaast uitermate geschikt om krachtige vaardigheden te trainen in je werk als trainer, manager, LD professional, HR business partner of onderwijzer. Vereisten: je houdt van interactief leren en staat open voor reflectie. Feedback en leren door te doen inspireren jou. Je hebt minimaal HBO werk-en denkniveau. De training is in het Engels of in het Nederlands te volgen. Wat je meeneemt van deze training? Je maakt kennis met het ORSC programma: leer de basisvaardigheden en belangrijkste principes van het coachen in relatiesystemen. Je leert te vertrouwen op de kracht van je coachees. Je ontwikkelt jezelf tot professioneel coach ICF geaccrediteerd ACTP, een internationaal erkende coachopleiding. Opleidingen en trainingen. Leiderschap en management.
CPS Academie trainingen voor leraren en leidinggevenden in PO, VO en MBO CPS.nl.
21-05 2019 Opleiding tot coach, module 1: basisvaardigheden. Meerdaagse in Amersfoort. In module 1 krijgt u inzicht in uw rol als coach en ontwikkelt u een aantal basale coachingsvaardigheden. Meer informatie Aanmelden voor deze bijeenkomst. 23-05 2019 Opleiding tot coach, module 3: allround coach.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Je wilt professioneel coachen en bent op zoek naar een erkende opleiding tot coach. De beroepsopleiding tot Professioneel Coach is een praktijkgerichte coach opleiding met diepgang, bedoeld voor hen die zich als zelfstandig coach willen vestigen of coachgericht binnen een organisatie willen werken.
Beeldcoach Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Coaching en Begeleiding. Opleiding tot beeldcoach. In het kort. Zie wat je doet en leer ervan! Beeldcoaching is een praktische manier van oplossingsgericht coachen. Door micro analytisch te kijken naar video-opnames in de klas, word je je als leerkracht bewust van het effect van je handelen.
Zoek een opleiding: Tijdschrift voor Coaching.
De Nederlandse Stichting Gestalt is een opleidingsinstituut, in het hart van Amsterdam, voor Gestaltmethodologie en Gestalttherapie, erkend door de European Association for Gestalt Therapy EAGT. Naar de website. Voor wie zijn bewustzijn verder wil vergroten en aan de slag wil als professioneel coach, is er de Professional Consciousness Coaching Opleiding. Deze opleiding wordt door de ICF erkend als een Accredited Coaching Training Program ACTP, het hoogste niveau van ICF-accreditatie. 4x 4 trainingsdagen waarop meer inzicht in jezelf krijgt en alles leert over de theorie en praktijk van het coachen. Naar de website. Raken en geraakt worden. Zo zien wij coaching. En coaching moet ook zichtbaar resultaat opleveren. Voor zowel de coachee als voor de werkgever. Bij de Boertiengroep vindt u altijd een coach die voeling heeft met uw wensen en doelstellingen. Onze boeiende post-HBO opleiding tot gecertificeerd coach biedt technieken, theorie├źn en inzichten waarmee u uw coachings altijd succesvol maakt! Naar de website. Christelijke Hogeschool Ede Transfer. onderscheidt zich met haar erkende opleidingen op het gebied van coaching, supervisie en mediation door ziel en zakelijkheid met elkaar te combineren.
Zoek een opleiding PsychoSociaal digitaal.
We geven uitsluitend erkende beroepsopleidingen tot counsellor, coach, trainer, supervisor. We gaan voor praktijktrainingen, kwaliteit, inhoud, professionaliteit, specialisatie, expertise. 2000 studenten per jaar en meer dan 20 specialisaties in counselling en coaching zijn we daarin de grootste, voordeligste en. Naar de website. CommCoach coaching, counselling, training. Communicatie" en Contact in het hier en nu" Els Pet van CommCoach is trainer te Rotterdam voor de beroepsopleidingen van de Academie voor Counselling en Coaching. CommCoach begeleidt ook via internet/Skypeals Teleclass-trainer Stresscounselling/coaching; intervisiegroepen; supervisie en coaching/counselling professionals; cursussen/workshops coaching en counsellingstools. Naar de website. De RINO onderscheidt zich op het gebied van coaching door haar ori├źntatie op de psychologie en de psychotherapeutische referentiekaders. Sinds meer dan 10 jaar organiseert de RINO, naast nascholing en opleiding voor professionals in de GGZ ook een breed scala aan nascholings en opleidingsactiviteiten voor coaches, consultants en organisatieadviseurs.
Academie CRK Phbo excellente coach rondom kanker, training, workshops.
De opleiding gaat in op de specifieke aspecten die coaching rondom kanker onderscheidt. De Academie CRK leidt op tot het PHBO diploma Excellente Coach rondom Kanker. N aast een flexibele modulaire variant is, in samenwerking met de Christelijke Hogeschool Ede, een 1 jarige opleiding ontwikkeld.
Opleidingen Specialisatie E-coaching www.noloc.nl.
Je doet ervaring op als e-coach via zorgvuldig opgebouwde oefentrajecten en je gaat zelf de kracht van e-coachen ervaren als coachee. De ervaring leert dat de verdieping ook je effectiviteit als face tot face coach versterkt. Je wordt een nog betere coach! Kijk voor een overzicht van de dagindeling op onze website. Professionele attitude: 14 uur Coachen en Adviseren: 14 uur Methoden, technieken en instrumenten: 12 uur Loopbaankunde en arbeidsmarkt: 0 uur Algemene basiskennis: 8 uur. Totaal aantal contacturen.: Totaal aantal uren tijdbesteding zelfstudie, onbegeleide groepsactiviteiten, huiswerk.: 83 uur 55 PE punten. De opleiding beginnen.

Contacteer ons