opleiding professioneel coach
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Ik ben trainingen gaan geven aan groepen. Ik heb enorm veel geleerd over coaching, sales en marketing. Stuk voor stuk grenzen, soms groot soms klein, waarvan ik niet eens wist dat die bestonden. Laat staan dat ik daar overheen zou gaan. Mijn leven is, in positieve zin, 180 graden gedraaid. Van medewerker naar ondernemer. Van iemand die zijn leven, kort door de bocht gezegd, over zich heen liet komen naar iemand die actief sturing geeft aan zijn leven. Deze coachingsopleiding heeft mijn leven en mijn manier van denken ingrijpend veranderd. Dat heeft geen enkele opleiding ooit voor mij kunnen doen. Ervaring: Lessen waren stevig en sterk gericht op de verbinding met jezelf. Maar vooral de keuzes om met twee docenten te werken die een totaal verschillende benadering hebben vond ik geniaal. Beide hebben mij ontzettend geïnspireerd en zijn in mijn ogen echte professionals! Korte, intensieve maar ook volledige basisopleiding tot coach.
PROFESSIONEEL COACH WORDEN.
DE PROFESSIONELE MOGELIJKHEDEN VAN DE COACHING. GECERTIFICEERD COACH WORDEN PROFESSIONEEL COACH WORDEN KALENDER EN TARIEVEN JUNIOR ACADEMIE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN SPECIALISATIES EXECUTIVE MASTER BEDRIJFSCOACH PERSONAL COACH / LIFE COACH ONDERWIJS COACH COACH IN STRESSBEHEER LOOPBAANCOACH DE VAN ONZE ACADEMIE EEN PROFESSIONELE PROJECTONDERSTEUNING DE MARKETING VAN DE COACH ONZE 3 NETWERKEN VAN COACHES EEN JOBGERICHTE OPLEIDING DE SUPERVISIE WORKSHOPS EEN INNOVATIEVE PEDAGOGIEK HET AFSTUDEERFEEST HET TEAM DE PROFESSIONELE MOGELIJKHEDEN VAN DE COACHING INTERNATIONAAL PARTNERSCHAP.
Counsellor en Coach Opleiding Academie voor Coaching en Counselling.
Oprichting en Oprichter. Gratis Coach Tips. Tilburgseweg 6 bus 1-2, Ravels. Het Master Programma. NU: Online Counsellor Opleiding. Kan Je Nu Beslissen? Verschil Coaching Counselling. Ben Jij Geschikt? Supervisie, Leertherapie of Intervisie. Informatie en Open Deur Dagen. Oprichting en Oprichter. Gratis Coach Tips. Counsellor en Coach Opleiding. Academie voor Coaching en Counselling. Het Master Programma. NU: Online Counsellor Opleiding. Kan Je Nu Beslissen? Verschil Coaching Counselling. Ben Jij Geschikt? Supervisie, Leertherapie of Intervisie. Informatie en Open Deur Dagen. Oprichting en Oprichter. Gratis Coach Tips. De Academie Meer info. NU: Online Counsellor Opleiding Meer info. Kan Je Nu Beslissen? Prijzen Meer info. Erkenning Meer info. Altijd dicht in de buurt. Onze praktijkdagen starten bij voldoende deelname, minimaal acht personen, in: Antwerpen, Hasselt, Gent en online. NU: Online Counsellor Opleiding. Dit jaar starten we graag met onze Online Counsellor opleiding. Via een e-platform word je opgeleid tot Professioneel Counsellor.
Getuigenissen Integrale Coaching Professional Opleiding Integrale Coaching Coachopleiding YourCoach Gent.
Wat ik meeneem: loslaten, anders dneken en vooral bewegen in alles wat ik doe, bewegen mag is de grootste les die ik meeneem als trainer. Sterke mix van theorie en praktijk. Je leert zoveel bij over jezelf, coach zijn, hoe je in het leven staat, technieken. Een opleiding boordevol verrijkingen. Je voelt het tot in je botten, zeer uitdagend om je hier te laten onderdompelen in deze opleiding. De manier hoe theorie wordt gebracht, de oefenmomenten. De beleving om als leerling hier te zitten is zeer uniek. De opleiding geeft je veel tools, je komt ook vooral in confrontatie met je echte ik. Mooi om te zien hoe je groeit en dat je de technieken meer en meer gaat gebruiken om zo te evolueren naar een volwaardige coach. Aanrader voor iedereen die zijn coachvaardigheden wil ontwikkelen. Opgelet: het gaat hier niet enkel over coaching maar ook over jezelf! De persoonlijke ontwikkeling krijg je er gratis bij. Coaching op meerdere lagen en op diepere dimensies. Praktisch en meteen toepasbaar. Ik neem mee: de wijsheid van metaforisch taalgebruik. Na de professional-opleiding echt het vertrouwen om te starten als coach.
Opleiding Professional Coach Trainersacademie Erkende opleidingen.
Je nieuwe carrière start met een opleiding bij Trainers Academie. De opleiding Professional Coach is een éénjarige part-time opleiding voor volwassenen die werken en opgeleid zijn op tenminste HBO-niveau. Misschien weet je al lang dat je een opleiding tot coach ambieert. Download dan de uitgebreide informatie of kom naar de maandelijkse oriëntatieworkshop Professioneel Coachen. als coach aan de slag met een erkend Post-HBO diploma?
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Tot 20% vroegboekkorting. Stage tijdens je studie? Gratis persoonlijk studieadvies. Het Centrum voor Avondonderwijs. Wie zijn we? Word jij onze nieuwe collega? Vacature: Opleidingsmanager voor SHS. Call agent Opleidingsconsulent. Customer Service Medewerker. Commercieel Logistiek Medewerker. Digital Data Analyst. SEA specialist/online marketeer. Franstalig Medewerker Live Chat. Centrum voor Avondonderwijs TV. School te huur. Vind je cursus, vakgebied of campus. Life Coach Basis. mensen helpen om hun leven terug in eigen handen te nemen. klanten begeleiden naar een gelukkiger en aangenamer leven. allerlei verschillende coaching en motivatietechnieken aanleren. jouw carrière een positieve draai geven door een eigen coachingpraktijk te openen. snel starten als professioneel life coach in hoofd of bijberoep. Life Coach, een beroep met toekomst! Je carrière, je gezin, je sociale leven. Alles onder controle hebben én er plezier en voldoening uithalen; het is een kunst. Een kunst waar een gouden recept voor bestaat! De geheimen van het vak leren kennen én ze doorgeven aan anderen dat doe je in de opleiding Life Coach. Zelfvertrouwen ontwikkelen, inzicht verwerven in levenskeuzes, motivatie en inspiratie aanspreken, verandering creëren en groeien dat zijn de sleutels tot succes.
Complete ontwikkelingsgerichte coachopleiding Het Ontwikkelingsinstituut.
In de opleiding Professioneel Coach heb ik geleerd dat coachen een vak is. Ik beheers dat vak nu en pas het dagelijks toe in gesprekken met mijn mensen. Ontwikkelingsgericht coachen: wat levert het op? Deze opleiding is een ruime basis om als zelfstandige een coachingpraktijk te starten, maar ook om je coachingvaardigheden te versterken in je mensgerichte functie. Ze is ideaal om je als Ontwikkelingsgerichte Coach te profileren. Volgende aspecten komen aan bod.: basisvaardigheden verwerven en/of aanscherpen.; een gesprek leren leiden met behulp van een methodiek.;
Opleiding inspirerend coachen.
Gepassioneerd door leren wordt het stimuleren en faciliteren van leerprocessen de rode draad doorheen zijn carrière. Hij werkt als leraar en als coördinator voor verschillende organisaties, zowel binnen de profit als non-profit sector. Ondertussen zet hij zijn persoonlijk leertraject verder door opleiding tot outdoor trainer bij Outward Bound België en tot gestalt therapeut bij het IVC Kortrijk. Als outdoor trainer is hij regelmatig aan de slag met leidinggevenden en teams in een internationale context oa Insead. In 2008 leert hij Jef Clement en het hele gedachtengoed van Inspirerend Coachen kennen. In de combinatie van zowel diepgang als praktische toepasbaarheid vallen vele puzzelstukken samen. Gebeten door deze visie en aanpak betekent dit de start van een boeiend leerproces en intense samenwerking. Sindsdien is Inspirerend Coachen de basis van waaruit hij coaches en leidinggevenden coacht en traint in een brede waaier van sectoren: retail, overheid, bankwereld, havensector, bouw, productie-omgeving, technologie-bedrijven. Jos Van Haegenborgh. Jos Van Haegenborgh is een ervaren trainer en coach. De basis hiervoor werd gelegd in zijn studieperiode. Als leidinggevende werd hij vaak aangesproken op zijn coachende vaardigheden.
SYSTO Opleiding Professional Coach.
Dit door de samenstelling van de opleiding en het enthousiasme van de coaches. De opleiding tot professional coach heeft zowel voor een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling gezorgd als voor extra inzichten, vaardigheden en technieken om in te zetten in de professionele context. De passie en deskundigheid van Andy en Ellen zorgde telkens opnieuw voor een perfecte voedingsbodem en stimulans om jezelf beter te leren kennen en je coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Het professionalisme van Ellen en Andy is indrukwekkend! Ze weten waarover ze het hebben en kunnen putten uit hun jarenlange ervaring. Ze delen die ervaring dan ook graag met de cursisten! Ze proberen met deze opleiding de cursisten ook de ruimte te geven om zoveel mogelijk in een veilige omgeving in praktijk te oefenen en te experimenteren met de leerstof! Sandy De Houwer. Een heel degelijke opleiding waar je in de eerste plaats wordt uitgenodigd om aan jezelf te werken. Bij gevolg verkrijg je heel wat inzichten over hoe dingen werken en wat niet werkt.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Inschrijven Psychodynamisch Therapeut. Inschrijven Trainingen en Nascholingen. Filosofie en missie. Digitale brochure aanvragen Inschrijven Gratis Introductiemiddag. Eénjarige Post-HBO Registeropleiding tot Professioneel Coach Practitioner. Je wilt professioneel coachen en bent op zoek naar een erkende opleiding tot coach. De beroepsopleiding tot Professioneel Coach is een praktijkgerichte coach opleiding met diepgang, bedoeld voor hen die zich als zelfstandig coach willen vestigen of coachgericht binnen een organisatie willen werken. Het lesprogramma omvat de basistechnieken welke nodig zijn om coachgerichte persoonlijke en organisatievraagstukken op effectieve wijze te begeleiden. Waarom kiezen voor deze coach opleiding? Inhoudelijke theoretische kennis van het coachvak wordt gecombineerd met het onder begeleiding intrainen van praktische vaardigheden. Een succesvol coach is zich bewust van de effecten van non-verbale communicatie en overdracht. Daarom vormen zelfonderzoek en zelfreflectie een belangrijk onderdeel van deze coach opleiding. Al tijdens de opleiding ga je echte coachees begeleiden, leer je hoe je een coach praktijk opzet en hoe jij je, met jouw kwaliteiten, kunt differentiëren van andere coaches.

Contacteer ons