coach in de zorg opleiding
5 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Hasselt vergelijken op Springest!
Ruim 13.000 onafhankelijke ervaringen. 5 Coaching Trainingen en Coach Opleidingen in Hasselt. Bekijk ook: Train de trainer, Business / Executive Coaching, Loopbaancoaching, Teamcoaching, Budgetcoach, Coachingsvaardigheden, Kindercoach, Oplossingsgericht werken coachen, Life Coach en Mental coach. Bekijk ook: Train de trainer, Business / Executive Coaching en Loopbaancoaching.
Coaching Vorm.
Wij hebben verschillende freelance coaches die elk hun invalshoeken en ervaring hebben. Ze hebben allen een opleiding tot coach gevolgd. Aan de hand van uw vraag stellen wij een coach voor. Na een telefonisch gesprek kan u voor deze coach kiezen of een andere coach vragen. Het moet immers klikken om efficiënt te kunnen coachen. Onze coaches hebben allen zoals onze docenten ervaring in verschillende onderdelen van de zorgsector. Vandaaruit proberen we ook een coach voor te stellen die uw sector kent. Iedereen: leidinggevenden, medewerkers, teams, Voorwaarde is dat de. gecoachte persoon ervoor open staat om te praten, kritische vragen te krijgen en een spiegel voor zich te krijgen. De coaching kan in opdracht gebeuren van de werkgever, maar ook privé.
Waarderend coachen in de gezondheidszorg Thomas More.
In deze driedaagse training krijg je op een ontspannen en luchtige manier verschillende coachingsvaardigheden en een gespreksmodel IGRROW aangereikt. Je leert op een interactieve manier van elkaar en je staat ook stil bij jezelf. Deze twee sporen vergroten de kwaliteit van je zorgverlening en bevorderen een open werksfeer. Rik Brabants, docent verpleegkunde aan Thomas More. Kaatje Keppens, docent vroedkunde aan Thomas More en zelfstandige vroedvrouw. Verpleegkundigen HBO5 en bachelor, vroedkundigen en andere gezondheidszorgprofessionals. Minimum aantal deelnemers 6. Maximum aantal deelnemers 12. Dag 1 Basiscoachingsvaardigheden deel 1. Dag 2 Basiscoachingsvaardigheden deel 2. Dag 3 Integratie-oefeningen Ik als coach. Locatie Campus Lier. Data tijdstip maandag 13-20 en 27 januari 2020, telkens van 9u tot 16u. Prijs 275 euro inclusief cursusmateriaal, dranken en broodjesmaaltijd. Betalen via de KMO-portefeuille is mogelijk. Inschrijven klik hier. Je kan deze opleiding ook laten inrichten op aanvraag.
Opleiding: Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn Springest.
Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn. Deze opleiding is helaas verwijderd door Holland Opleidingen Groep BV. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn met coaching.
Coaching opleiding in de zorg Alleen bij Associatie voor Coaching!
Coaching in de zorg? Alleen met de juiste opleiding. Net als bij de pedagogisch coach zal de zorgcoach inhoudelijke kennis moeten hebben met alle lagen en aspecten van de zorg, van patiënt tot het Raad van Bestuur. Dit is alleen mogelijk wanneer de coach een zorg-gerelateerde vooropleiding heeft voltooid en relevante werkervaring op heeft gedaan.
Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn.
Door onder meer het inbrengen van uw eigen situaties wordt de opleiding gericht op de eigen werksituatie. Iedere studiebijeenkomst vereist ongeveer 3 tot 5 uur studievoorbereiding. Het meest actuele studiemateriaal wordt gebruikt. U krijgt inzicht in stijlen van coaching in Zorg en Welzijn.
Life Coach Cursussen Trainingen ROC.nl.
In de cursus Life coach leert u wat u zowel inhoudelijk, als procesmatig nodig heeft om zelfstandig en succesvol aan de slag te gaan. U krijgt theorie en praktijkopdrachten aangereikt die ingaan op psyche en persoonlijkheden van uw clint, ook wel coachee genoemd. Vervolgens leert u hoe u optimaal gesprekken met hen voert. Ook komen beroepsethiek en de aspecten van het opzetten van een eigen praktijk aan bod, alsmede leert u hoe potentile clinten optimaal bereiken via traditionele en nieuwe media. Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot coach om anderen te ondersteunen bij belangrijke levensvraagstukken. Het is een cursus die interessant is voor mensen die graag hun empathie willen gebruiken om andere mensen te helpen. Het is een cursus die relevant is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen binnen deze sector. Selecteer n of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen. Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. Health Stress en Slaapmanagement. Afstandsonderwijs / thuisstudie. Afstandsonderwijs / thuisstudie. arnhem, breda, den hoorn, eindhoven, groningen, hoorn, nijmegen, rotterdam, utrecht, zwolle.
Opleiding inspirerend coachen.
Confronterende vaardigheden: Wat is constructief en betrokken confronteren en hoe doe je dat op een gezonde en open manier? Inspirerende vaardigheden: Hoe inspireer je als coach tot een frisse kijk, tot nieuwe benaderingen, tot een nieuwe innerlijke dynamiek en kracht bij je medewerker? We leren structuur brengen in een coachingsgesprek, zodat coaching niet verwatert tot het er even over hebben. We bekijken coaching als instrument bij leidinggeven en begeleiden.: Hoe kan een leidinggevende al coachend zijn impact op de kwaliteit van het werk en op het welbevinden van zijn medewerkers verhogen? Hoe kun je van dagdagelijkse interventies coachende tussenkomsten maken? Coaching als ondersteunend instrument bij effectieve delegatie. Maximum aantal deelnemers: 15. Boek Inspirerend Coachen van Jef Clement Uitg. Boek Iedereen Coach van Jef Clement. Inspirerend Coachen Academy. De Opleiding inspirerend coachen wordt verzorgd door de trainers van Inspirerend Coachen Academy. Door deze opleiding te volgen ben ik er helemaal van overtuigd dat mijn toekomst in het coachen ligt ook al heb ik nog veel te leren. Stap voor stap! Deelnemer maart 2019. Het is een super goede training, heel inspirerend, een aanrader.
SYSTO Opleiding Professional Coach.
De enorme sensitiviteit van elk individu versterkt zowel de individuele motivatie als de groepsdynamiek van de participanten. Joris Daems, Jessa Ziekenhuis. Deze opleiding was de beste die ik ooit heb gevolgd. Ik heb zowel mijn competenties als coach ontwikkeld als mezelf als persoon. Ellen en Andy zijn zeer bekwaam. Ik raad deze opleiding aan aan iedereen die graag een complete ontwikkeling wil meemaken. Sabine Massaux, Fluxys. De opleiding heeft me down to earth gebracht. Echt wat ik nodig had. Je gaat door een rollercoaster van emoties en brengt je tot heel wat persoonlijke inzichten. Soms wankel je een beetje maar dan is er gelukkig Ellen die met haar professionele kennis en ervaring je weer terug op de rails zet. Het smaakt naar meer. Dankjewel Ellen en Andy. De opleiding heeft me vanaf dag 1 gestimuleerd tot persoonlijke groei op alle niveaus. Dit door de samenstelling van de opleiding en het enthousiasme van de coaches. De opleiding tot professional coach heeft zowel voor een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling gezorgd als voor extra inzichten, vaardigheden en technieken om in te zetten in de professionele context.
Coach opleiding in Hasselt Better Minds at Work.
Er werd steeds zorg besteed aan het aanreiken van verdiepende literatuur. Geert De Vooght. DATA Basisvaardigheden van coachen 6 dagen. 20 september 2019. 4 oktober 2019. 18 oktober 2019. 8 november 2019. 22 november 2019. 6 december 2019. De sessies vinden plaats op een prachtige en inspirerende plek in Hasselt, Villa Saporis. Deze locatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg en is makkelijk bereikbaar vanaf het station nog geen 10 min wandelen. Deze basisopleiding is een goede stap om je verder als coach te specialiseren en te certificeren als professioneel coach. De sessies vinden plaats op een prachtige en inspirerende plek in Hasselt, goed bereikbaar vanaf de snelweg en het openbaar vervoer. Het geklasseerde Huis Vanstraelen heeft een unieke uitstraling die je tijdens de opleiding een creatieve mindset zal geven. 2.880: 6 dagen Basisopleiding Better Minds Coach. Dit bedrag is inclusief alle documentatie en catering. Als je de Basisopleiding combineert met één van de specialisaties veerkrachtcoach/stress burn-out of loopbaancoach ontvang je 10% korting op het tarief van de specialisatie. Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 40% van deze sessie financieel te worden gesteund.

Contacteer ons