opleiding trainer coach
Trainer-coach 4 opleiding.
Een leertraject bestaat uit het werken en leren in de praktijk aan de hand van praktijkopdrachten in combinatie met ondersteunende workshops, literatuurstudie, e-learning e.d. In de praktijk wordt ook de vertaalslag gemaakt van de sporttak overstijgende opleiding naar sport specifieke context.
Trainer en coach school HSP proof Floor van Lier.
De opleiding is geaccrediteerd door het CRKBO en na je examen krijg je daarom ook een HBO-waardig certificaat. Floor is oprecht, doortastend, eerlijk, straight to the point, lief, zorgzaam, streng waar nodig, alle ingrediënten die een echte coach in zich moet hebben! Meedoen aan de Trainer en Coachschool HSP Proof kost 5000, Dit bedrag dekt alle reguliere kosten: trainingsbijeenkomsten, intensieve feedback van de trainer, zaalhuur.
Een opleiding tot coach volgen International Coach Federation.
De opleiding is praktisch ingericht en richt zich op coachen als professie voor coaches, leidinggevenden en iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen met coachingsvaardigheden. De jaaropleiding wordt afgerond met een praktijkdag in een organisatie. Meer info: Intention. As one of the largest ICF-accredited coach training schools in the world, iPEC has a proven track record of successhelping over 15000, graduates launch careers as Certified Professional Coaches.
Coach-scan traject HAN.nl.
Sportonderzoekers HAN ontwikkelen coach-scan. Onderzoekers van HAN Sport en Bewegen hebben een zogeheten coach-scan ontwikkeld, waarmee de coach zicht kan krijgen op zijn sterke en minder sterke kwaliteiten. Lees meer over het onderzoek naar de coach-scan. Wilt u de inschrijving voor deze cursus annuleren? Dat kan tot twee weken van tevoren kosteloos. Hierna worden er kosten in rekening gebracht. De hoogte daarvan is afhankelijk van hoe ver van tevoren u afmeldt. Send to Facebook. Brochure Adviesgesprek Aanmelden. In het kort. Onderwijsgebouw Papendal / Papendallaan 51 Papendal Arnhem Duur. 3 dagdelen Studiebelasting. 18 uur in totaal Studiebelasting. 8 uur per week Waarvan.: 2 uur per week Niveau. Bewijs van deelname Kosten. 300, Voor wie. Trainers Coaches Groepsgrootte. maximaal 12 Door wie. Tamara Kramer Trainer.
Vacature: Ontwikkelaar/trainer Coachopleiding GORTcoaching Gratis oriëntatiegesprek.
Pré, je bent W.O. afgestudeerd als AO psycholoog of trainer. Pré, je bent MCC of Master Practitioner gecertificeerd. Wat ga je ontwikkelen? Het ontwikkelen van de coachopleiding doe je in delen waarbij je start met het 3-daagse Fundament. Daarna volgen evt. deel 2 gecertificeerd coach en deel 3 professioneel gecertificeerd coach. De structuur van de opleiding is helemaal helder en er is een duidelijk plan.
NOCNSF Ieder zijn Olympische droom.
In de TopCoach 5 opleiding zijn de maatwerkprogramma's' gericht op de topsportpraktijk, persoonlijke ontwikkeling en op kennis en vaardigheden. Hier worden diverse experts voor ingezet. De opdrachten in de praktijk staan centraal om te werken aan het ontwikkelen van de zeven benodigde competenties.: Coachen tijdens topwedstrijden. Begeleiden van sporters. Samenstellen en managen van een begeleidingsteam. Ontwikkelen van topsportbeleid. Vergaren, ontwikkelen en delen van kennis. Bevorderen competentieontwikkeling coaches. De deelnemer ontvangt het TopCoach5 certificaat, gebaseerd op de KSS 2012en aansluitend op de Europese niveau indeling. Voor meer informatie, zie www.topcoach5.nl. Focus Top 10. Opleidingen en scholing. Master Coach in Sports programma.
Coach Training opleidingen BGL partners.
Opleiding tot Loopbaanprofessional modulair. Leer mensen op een professionele manier te begeleiden naar een passende loopbaanrichting en/of functie. Opleiding tot Trainer modulair. Leer op creatieve, inspirerende en efficiënte wijze het vak van trainer uitoefenen. Home Opleidingen Opleidingen: Trainer Coach individu/team/loopbaan.
Academie voor Coaching Academie voor Coaching.
Wil je aan de slag om beperkende overtuigingen om te buigen en emotionele bagage los te laten? Wil je een coach inzetten om je medewerkers te ontwikkelen? Onze kijk op Coaching? Coachen richt zich op het op gang brengen en het versnellen van de gewenste persoonlijke ontwikkeling.
Cursus Trainer-coach voetbal 2 / UEFA B CIOS.
Na het met goed gevolg afleggen van de cursus toetsen Voetbal theorie en Voetbal conditietraining, de opdrachten en de Proeves van Bekwaamheid' ontvangt u het diploma van de KNVB in Zeist. Voor de cursus worden geen vrijstellingen verleend door het CIOS.
het Balkon Opleidingen.
Waarvoor kun je bij ons terecht? Opleidingen, trainingen, workshops lezingen. Je werkt als trainer, coach, adviseur, interimmanager, loopbaanbegeleider. Met individuen, groepen, organisaties. In je werk met mensen ben je je eigen instrument. Hoe zorg je dat je scherp blijft? Volg een training of opleiding waarmee je je repertoire uitbreidt.

Contacteer ons