opleiding tot gecertificeerd coach
Post-bachelor-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Je ontdekt welke het beste bij jou passen. Lees meer over de opleiding. Deze eenjarige erkende post-bachelor-opleiding is een NOBCO/EMCC geaccrediteerde en StiR geregistreerde opleiding. Na succesvolle afronding ontvang je een diploma van de Stichting Post-HBO Nederland. Je kunt je laten registreren als Erkend Coach bij StiR of als EQA Keurmerkcoach bij het NOBCO. Lees meer over de opleiding. Wil je ervaren hoe het is om professioneel te coachen of wil je graag op een vrijblijvende manier kennismaken met de opleiding, de docenten en met Windesheim? Kom dan naar een gratis proefles. Meer over de proefles. Lesdagen en tijden. De opleiding start in oktober. Je hebt les op dinsdag en woensdag van 09.30 tot 16.30 uur. We starten met een extern lesblok op een mooie, bosrijke locatie inclusief overnachting. Meer praktische informatie. Inschrijven Online voorlichting Brochure Aanvragen Nieuwsbrief. Alle opleidingen en cursussen.
Met welke opleiding kan ik mij erkend coach noemen? Springest.
Petra Rijsemus SchoolvoorCoaching. Onze Beroepsopleiding tot loopbaanadviseur, methode Hoogendijk, is sinds 2011 door StR erkend als praktijkgerichte coachopleiding. Het is een Post-HBO erkende opleiding met intensieve individuele begeleiding. Gedurende de opleiding leer je het vak door aan de slag te gaan met 3 proefcliënten. Na de opleiding ben je een professioneel loopbaanadviseur en coach.
Trainers Academie: Erkende trainersopleiding post-HBO.
Welkom bij Trainers Academie. Je trainersopleiding of coachopleiding volg je bij Trainers Academie, de eerste, de beste. De eerste, want al meer dan 25 jaar dé specialist in opleidingen tot Professional Trainer, Professional Coach, Professional Trainer/Coach en HRD Adviseur. Trainers Academie is de bakermat van de train-de-trainer opleidingen, volgens velen uit het vak. Al onze eenjarige post-HBO opleidingen zijn gecertificeerd: als je een opleiding van Trainers Academie met goed gevolg afsluit, komt je in bezit van een Post-HBO diploma.
Opleiding tot Bezielingscoach Hoogendijk Coaching en OpleidingHoogendijk Coaching en Opleiding.
4350, BTW-vrij, en inclusief overnachtingen en verblijfkosten bij conferentieoord Samaya in Werkhoven. Opleiding Bezielende Executive Coach. Deze module bouwt voort op de module Bezielend Coachen. In deze module verdiep je je kennis en vaardigheden, specifiek met betrekking tot het coachen van directeuren, ondernemers en andere leidinggevenden.
PRO opleidingen The Cycling Academy.
Deze opleiding leidt je op tot PRO coach gecertificeerd door The Cycling Academy en richt zich op gebieden: inspanningsfysiologie, trainingsleer en coaching vaardigheden en coaching systemen. Een PRO coach ontwerpt een gepersonaliseerd trainingsschema, monitort en analyseert de trainingsdata met behulp van TrainingPeaks en begeleidt de atleet op zowel organisatorisch, mentaal en motivatie vlak.
Opleiding tot budgetcoach Budgetcoachgroep.
De opleiding tot budgetcoach is een praktijkgerichte opleiding. Naast vaardigheden op het gebied van budgetbeheer wordt er ruimschoots aandacht besteed aan coaching vaardigheden en het stimuleren van gedragsveranderingen. Het examen bestaat uit een casus en een kennistest. Na het behalen van het examen kunt u als gecertificeerd budgetcoach aan de slag.
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
Uit onderzoek van het Nederlands Jeugdinstituut blijkt dat ruim een kwart van de ouders van kinderen van 0 tot 18 jaar zich zorgen maakt over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van hun kinderen. Een kindercoach adviseert over dit soort vraagstukken. Over de opleiding Kindercoach. De opleiding Kindercoach is bedoeld voor diegene die als coach kinderen en ouders/opvoeders wil leren begeleiden in de opvoeding en bij ontwikkelingsvraagstukken.
Van Kempen Impuls coaching opleiding training.
De Nederlandse Opleiding tot Enneagramcoach N.O.T.E. is in een nieuw jasje gestoken. Minder tijdsinvestering en minder kosten. Zij heeft echter nog steeds het niveau van een post-HBO opleiding. Zij biedt persoonlijke begeleiders een unieke kans zich professioneel te bekwamen in het coachen met het enneagram als begeleidings-instrument. De hernieuwde en verkorte jaaropleiding van in totaal 10 dagdelen genereert op intensieve wijze kennis en ervaring uit de belangrijkste stromingen in enneagramland en leert je op verantwoorde wijze het afnemen van een type-interview. Deze vernieuwde training is vooral gericht op individuele training en begeleiding van een kleine groep van 6 deelnemers. De begeleiding is in handen van Renske van Berkel. Het enneagram voldoet als existentieel coachingsinstrument ruimschoots aan de behoeften van zowel coach als cliënt.
Erkende coachingsopleidingen Blankestijn Partners.
De opleidingen tot coach van Blankestijn Partners hebben allen een eigen competentieprofiel, zodat je een opleiding tot coach kunt kiezen afgestemd op jouw competentieniveau en coachingsambitie. Oprichter Silvia Blankestijn beschikt over jarenlange ervaring in het opleiden van coaches, trainers en teamcoaches.
NLP coach opleiding Friesland InnerQi.
Bij InnerQi kun je terecht voor verschillende soorten NLP opleidingen. Wij bieden deze opleidingen om jouw eigen kracht naar boven te laten halen. NLP coach opleiding Friesland. Bij de opleiding tot NLP Practitioner investeer je ten eerste in jezelf. Je leert effectieve NLP technieken en moderne communicatievaardigheden.

Contacteer ons