opleiding supervisie en coaching
Deeltijd master opleiding Begeleidingskunde Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Opbouw van de opleiding. In de opleiding wordt toegewerkt naar eindkwalificaties. De opleidingsonderdelen vormen samen met de praktijk de bouwstenen om deze eindkwalificaties te bereiken. Daarbij wordt studenten gevraagd zich te positioneren in het vakgebied, in het academische veld en naar opdrachtgevers/klanten. Je wordt opgeleid tot begeleidingskundige en maakt kennis met verschillende begeleidingsvormen in de context van organisatie en maatschappelijke ontwikkelingen. De Master Begeleidingskunde bestaat uit jaar 1, jaar 2 en de afstudeerfase. De begeleidingsvormen kennen een toenemende mate van complexiteit. In jaar 1 van de master ligt de nadruk op individuele leervragen en staat supervisie als begeleidingsvorm centraal.
Post-hbo Supervisie en Coaching SKJ. mobile-menu-button. search. caret-right. caret-right. caret-right. caret-right. caret-right. Link to Facebook. Link to Linkedin. Link to Twitter.
Informatie over tuchtrecht. Ik wil een klacht indienen. Er is een klacht tegen mij ingediend. Ik wil beroep instellen. College van Toezicht. College van Beroep. Jeugd en gezinsprofessionals. Voer een zoekterm in om op deze website te zoeken Zoeken in de site Christelijke Hogeschool Ede CHE voor Professionals. Alle opleidingen Terug Post-hbo Supervisie en Coaching.
Erkende opleidingen en permanente educatie PE.
Tips, klachten en procedure. Filter op categorie. Erkende opleiding tot organisatiebegeleider. Permanente Educatie PE. Laat je workshop of training beoordelen. Erkenning opleiding tot Organisatiebegeleider. Meer informatie volgt binnenkort! Erkende opleidingen en permanente educatie. Hier vind je een overzicht van de door LVSC erkende opleidingen tot Supervisor, Coach en Organisatiebegeleider. Na afronding van deze opleidingen is het mogelijk om je te laten registreren in ons beroepsregister als Supervisor of Registercoach. De registratie tot Organisatiebegeleider wordt in de loop van 2020 mogelijk. De door LVSC erkende opleidingen maken gebruik van de volgende competentieprofielen.: Competentieprofiel van de Supervisor: Competentieprofiel Supervisor. Competentieprofiel van de Coach: Competentieprofiel Coach. Competentieprofiel van de Leersupervisor: Competentieprofiel Leersupervisor. Competentieprofiel van de Docent Supervisiekunde: Competentieprofiel Docent supervisiekunde. Studentlidmaatschap tijdens je opleiding. Studenten van de erkende opleidingen kunnen bij aanvang van hun studie een studentlidmaatschap aanvragen met 50% korting. Zoek je bijscholing voor je herregistratie?
Supervisor verkorte opleiding Post-Hbo opleiding Inholland.
De post-hbo opleiding Supervisor verkort is bedoeld voor supervisoren die minstens zes jaar lang supervisie geven, maar nog niet zijn geregistreerd bij de LVSC. Als supervisor begeleid je iemand bij werkgerelateerde leervragen. Door ervaringen uit de praktijk te bespreken help je de supervisant te reflecteren op zijn houding en handelen in bepaalde werksituaties.
Supervisie Hoogendijk Coaching en OpleidingHoogendijk Coaching en Opleiding.
Adriaan Hoogendijk in zijn boek Bezielend Coachen. Adriaan Hoogendijk geeft supervisie sinds hij zijn vak overdraagt aan nieuwe collegas, nu ook zon dertig jaar. Het verschil tussen supervisie en coaching is niet zo groot. Ook voor supervisie geldt, dat er feedback ontstaat waar dat nodig is.
Vergelijk 17 Supervisie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
account_circle Mijn Springest. Online leren overzicht. NL Leert Door. Ervaringen met Supervisie. group Incompany training. Ervaringen van deelnemers. Ruim 105.000 onafhankelijke ervaringen. 17 Supervisie trainingen, cursussen opleidingen. Bekijk ook: Leidinggeven, Lerarenopleiding / Docentenopleiding, Begeleidingskunde, Coachend Leidinggeven en Teamcoaching. Bekijk ook: Leidinggeven, Lerarenopleiding / Docentenopleiding en Begeleidingskunde. tune Filters reorder Sorteren. Sortering veranderen clear. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag. Prijs laag hoog. Tijdsduur lang kort. Tijdsduur kort lang. Supervisor verkorte opleiding. place Woensdag 23 september 2020 in Amsterdam AOC. Stimuleer leerprocessen als erkend supervisor. Wil jij jouw werk als supervisor voortzetten met een registratie? Volg dan de verkorte oplei. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Prijs exclusief ca. 110 literatuur door de deelnemer zelf aan te schaffen. group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 20 10 uur Post-HBO Opleiderscore: star 86, Inholland Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 86, uit 42 ervaringen. Leergang Supervisie en Coaching.
Vergelijk 14 Supervisie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 12 8 uur MBO. Handboek supervisie en intervisie. Je hebt een vak geleerd psychotherapie, personeelswerk, maatschappelijk werk, management consultancy en je gaat professioneel met je cliƫ. Boek 5849, check. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: Voor 2200: besteld, morgen in huis. In het geval van een vrijdag: 1-2 werkdagen. Non-verbale werkvormen in supervisie en coaching.
NLP-supervisie NLP Provocatief MindSonar IEP Nederland.
Introduceerde in 1981 samen met Jaap Hollander NLP in Nederland en is mede-oprichtster van het IEP. Zij geeft binnen het IEP NLP Practitioners en Masterpractitionersopleidingen, een deel van de opleiding Provocatief Coachen, daarnaast coaching en supervisie. Zij is binnen het geheel van de IEP-opleidingen in belangrijke mate verantwoordelijk voor de samenhang van de diverse modellen en het algemene beleid.
Trainers supervisie Kempler Instituut.
Hij is door de NVAGT en de EAGT erkend als Gestaltsupervisor en door de LVSC erkend als supervisor, leersupervisor en docent supervisiekunde. Hij is auteur van het boek Dynamische begeleiding van supervisie en coaching. Sinds 2010 is hij verbonden aan het Kempler Instituut Nederland als hoofddocent voor de Opleiding Ervaringsgericht Supervisor.
Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching Intermediair.nl.
HanzePro, Hanzehogeschool Groningen / Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching. Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching. De opleiding is geschikt voor professionals, die zich verder willen bekwamen in het coachen en begeleiden van het ervaringsgericht leren van mensen in de context van werk en opleiding.

Contacteer ons