cursus coachen en begeleiden
Basiscursus coaching en begeleiding doelgroepen Participatiewet TerraNext.
Heeft u interesse in deze opleiding? NEEM DAN NU CONTACT OP. Subsidiemogelijkheden en fiscale regelingen. Voor het volgen van scholing zijn er diverse mogelijkheden voor subsidie en/of belastingaftrek. Bekijk hier de mogelijkheden. data en aanmelden. DEEL DEZE PAGINA. MEER UIT HET THEMA SOCIALE ZEKERHEID. cursus, 2 dagdelen. Vervolgcursus coaching en begeleiding doelgroepen Participatiewet.
Post HBO Coaching en Begeleiding ISBW.
Post HBO Opleidingen. Opleidingen per vakgebied. Opleidingen per vakgebied. Management en Leidinggeven. Management in de Zorg. Management Overheid en Non-profit. Projectmanagement en Agile werken. Kwaliteits en procesmanagement. Marketing en Salesmanagement. Human Resources Management HRM. Coaching op de Werkvloer. Opleidingen per niveau. Praktijkopleidingen MBO en HBO niveau. Erkende HBO-Opleidingen Hogeschool ISBW. Post HBO Opleidingen. Opleidingen per vakgebied. Management en Leidinggeven. Management in de Zorg. Management Overheid en Non-profit. Projectmanagement en Agile werken. Kwaliteits en procesmanagement. Marketing en Salesmanagement. Human Resources Management HRM. Bekijk alle opleidingen. De zeven zekerheden van ISBW. ISBW Managers Event. Subsidies en fiscale regelingen. Visie op leren. Professionals aan het woord. 035 7 604 800. Post HBO Coaching en Begeleiding. Post HBO Coaching en Begeleiding. Ontwikkel je coachingsvaardigheden in een praktijkgerichte opleiding 3 maanden.
Post-hbo Coachen van Studenten Oogzorg Basiscursus post-bachelorcursus Hogeschool Utrecht.
Je hebt les van 10.00 tot 16.00 uur. De cursus is ontwikkeld voor stagebegeleiders van de opleidingen Optometrie en Orthoptie die studenten competentiegericht willen coachen. Pascal van Rossum. Docent en coach. Pascal van Rossum is docent op de Hogeschool Utrecht en onze interne specialist op het gebied van coaching en studentenbegeleiding. Na deze opleiding. Na deze opleiding kun je met de opgedane kennis en vaardigheden omtrent competentiegericht leren en werken, studenten optimaal begeleiden en beoordelen tijdens hun stage.
Opleiding: Coach de coach SportPlezier.
8 oktober 2018: Coach de coach scholing tot trainersbegeleider in Dordrecht. 22 oktober 2018: Coach de coach scholing tot trainersbegeleider in Heerenveen. Schrijf je hier in voor de coach-de-coach-workshop. Elke trainer of coach wil dat zijn sporters plezier hebben en zich ontwikkelen.
Cursus: Effectief coachen en begeleiden van stagiaires en ander personeel tevens patroonscursus Springest.
Kies een ander onderwerp. Effectief coachen en begeleiden van stagiaires en ander personeel tevens patroonscursus. group Incompany training. Effectief coachen en begeleiden van stagiaires en ander personeel tevens patroonscursus. De producten van de aanbieder Wolters Kluwer Opleidingen zijn helaas niet meer beschikbaar op Springest.
Coaching CIVAS Opleidingen.
Meer informatie Direct inschrijven. Coaching bij hoogbegaafdheid. Bied hoogbegaafden professionele ondersteuning en begeleiding. Meer informatie Direct inschrijven. Help mensen verder in hun leven door middel van counseling. Meer informatie Direct inschrijven. Word intercultureel coach en leer alles over interculturele communicatie en hulpverlening. Meer informatie Direct inschrijven. Word jongerencoach en bied pubers en adolescenten passende hulp. Meer informatie Direct inschrijven. Word leiderschapscoach en coach leiders naar topprestaties! Meer informatie Direct inschrijven. Word loopbaancoach en help cliënten bij verandertrajecten. Meer informatie Direct inschrijven. Leer ouders en andere opvoeders ondersteunen en kortdurend begeleiden. Meer informatie Direct inschrijven. Word Seniorencoach en bied ouderen hulp op maat. Meer informatie Direct inschrijven. Word Wandelcoach en haal meer uit uw coachtrajecten! Meer informatie Direct inschrijven. Leer alles over gedrag en communicatie met de cursus Transactionele analyse. Meer informatie Direct inschrijven. Leer omgaan met groepen en groepsprocessen. Meer informatie Direct inschrijven. Bied stiefgezinnen ondersteuning bij relatieproblemen! Meer informatie Direct inschrijven. CIVAS scoort een 9.1. 03 januari 2020. Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun.
Professioneel coachen HanzePro.
U maakt opnames van uw werkzaamheden als coach. Verder schrijft u een essay over enkele theoretische aspecten van coaching. Leerjournaal, opnames en essay zijn onderdeel van de toetsing van uw bekwaamheden als coach en van uw leerproces. U rondt de opleiding af met een persoonlijke presentatie waarin u uzelf profileert als coach. De opleiding Professioneel Coachen is erkend door NOBCO. Bij succesvolle afronding van de gehele opleiding kunt u zich laten registeren als Erkend Coach. De opleiding heeft onlangs een NOBCO/EMC EQA-accreditatie gekregen op Practitioner niveau. Doelgroep Professionals en leidinggevenden die werken als coach, begeleider, loopbaan of PO-adviseur, docent of supervisor. Instroomniveau Aantoonbaar hbo of universitair werk en denkniveau in combinatie met enkele jaren werkervaring op Hbo-niveau. Een entreegesprek maakt deel uit van uw toelatingsprocedure. Duur 12 maanden 18 dagen op de donderdagen. Tijdsinvestering 524 uur, inclusief bijeenkomsten. Bijkomende literatuurkosten: circa 250., Hier vind je regelingen die financieel voordeel kunnen opleveren voor jou of jouw werkgever. Deze regelingen kunnen het je soms net even iets gemakkelijker maken om jouw opleidingswens in vervulling te laten gaan. Locatie Groningen, locatie HanzePro.
Coaching opleiding Onderwijs Leerkrachten Avans.
Als leerlingen problemen hebben, gaan ze naar een leerkracht. Maar wie helpt de leerkracht bij problemen? Een onderwijsprofessional met een coaching opleiding kan hierin helpen. Avans biedt daarom verschillende trainingen aan. Op zoek naar een coaching opleiding, maar niet werkzaam in de onderwijs branche? Bekijk dan onze Masterclass professioneel coachen. Oplossingsgericht coachen opleiding? Een resultaatgerichte en oplossingsgerichte coaching opleiding heeft zijn waarde in het onderwijs al ruimschoots bewezen. Een coach op school kan namelijk het beste uit andere onderwijsprofessionals halen. Zowel leerkrachten als intern begeleiders, coördinatoren en schoolleiders kunnen hun vaardigheden in coachend begeleiden vergroten. Ons aanbod sluit hier namelijk naadloos op aan met de volgende trainingen: Coachend begeleiden startbekwaam, Coachend begeleiden vakbekwaam, Coachend begeleiden van groepen en Communicatie voor professionals op basis van NLP. Inhoud per coaching opleiding. Wil je in jouw werk beter kunnen optreden als coach? School jezelf bij door je in te schrijven voor onze opleiding tot coach op post hbo-niveau.
HBO Coaching en Begeleidingsvaardigheden voor Hulpverleners Scheidegger.
Als je voor beide modules een voldoende behaalt, ontvang je het diploma HBO Coaching en Begeleidingsvaardigheden voor Hulpverleners van Hogeschool Scheidegger. Gevorderde gespreks en coachingsvaardigheden voor hulpverleners. De rol van coaching en begeleiding. Analyseren van de probleemsituatie. Opbouw van het coachingsgesprek. Hanteren van coachingstechnieken. Coachen van individuen en teams. Begeleiden van groepsprocessen.
Gratis cursus Praktische coachingsvaardigheden.
Wat de coach wél doet is de coachee prikkelen en sturen eigen kennis en krachten aan te wenden om zo op een zelfsturende manier doelen te bereiken. De coach kiest voor coachinterventies die leiden tot nieuwe inzichten en invalshoeken om naar de coachvraag te kijken en laat anderen beseffen dat deze altijd verantwoordelijk zijn voor hun eigen ontwikkeling.

Contacteer ons