coaching opleiding amsterdam
Opleiding Mental Coach klassikaal bij Sonnevelt.
Naast de kosten voor jouw opleiding kun je ook studieboeken aftrekken. Bekijk hier een rekenvoorbeeld van jouw belastingvoordeel. Voor meer informatie omtrent het aftrekken van studiekosten, verwijzen wij je naar de site van de Belastingdienst. Locaties, startdata en lestijden. Amsterdam, Holiday Inn.
Coaching 4YoungPeople.
Denken en doen, weten en voelen, alles komt aan bod. Onderwerpen die Jaantje haar coaching beschrijven: motiveren, leren doorzetten, inzicht krijgen in jezelf, minder stress, zelfkennis, regie nemen, effectief communiceren, omgaan met grenzen. Een 4YoungPeople coachsessie met Jaantje vindt plaats in Amsterdam.
Johan Cruyff Institute Amsterdam Opleidingen in sportmanagement.
Master in Sport Management. Master in Coaching Nederlands. Master in Coaching Engels. Programma Sponsorship 360 for a Changing World. Module Sport Facility/Event Management. HBO Johan Cruyff Academy. MBO Johan Cruyff College. JUN 19 Seminar series: Football Industry Insights Barcelona. SEP 19 Master in Coaching Nederlandse editie Amsterdam.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
De ICM Coachingsopleiding is uitstekend geschikt voor iedereen die zijn of haar coachingsvaardigheden wil versterken en zich als professioneel coach wil ontwikkelen. Je bent bijvoorbeeld zelfstandig coach, interne bedrijfscoach, coach op de afdeling HRM of je hebt de ambitie jezelf daartoe te ontwikkelen. Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake. Module: Ik als coach 2 dagen. Je eigen kracht als coach. Een coachende houding ontwikkelen. Basisstructuur van een coachgesprek. Zelfanalyse: persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Reflectie op jezelf als coach. Persoonlijke leervragen en opdrachten. Praktijksituaties en voorbeelden. Module: Inzicht in de ander 2 dagen. Omgaan met verschillende persoonlijkheidstypen. Gebruikmaken van intuïtie. Grenzen aan coaching.
Coach opleidingen Nonons.
Blijven" ontwikkelen van mijn professionele kennis is niet alleen belangrijk maar ook leuk." Esther, zelfstandig coach trainer. Lees meer reviews. Wat maakt NONONS coachopleidingen bijzonder? NONONS is professioneel, helder en duidelijk. Niet ingewikkeld en altijd direct toepasbaar. Je kunt er meteen vandaag mee aan de slag. En dat gebeurt allemaal op een leuke, luchtige manier, met zelfspot en humor. NONONS is no-nonsense, maar staat ook voor diepgang op een praktische, functionele manier: hoe werkt het bij jou en wat kun je daar nu mee? Het gaat erom dat je jezelf beter leert kennen en hier direct wat mee kunt. Ook je blokkades, angsten en overtuigingen, zodat je er beter mee kunt omgaan. En daarvoor is het niet nodig om je hele jeugd uit te pluizen of urenlang te navelstaren. Neem contact op met ons. Francis over de Coach Intensive. Zelfvertrouwen, daarmee wordt je overgoten in deze opleiding." Lees meer reviews. NONONS Linnaeushof 6-1hoog 1098 KH AMSTERDAM info@nonons.nl t: 06 81913919 Contact.
Academie voor Coaching Academie voor Coaching.
Academie voor Coaching. Voor jouw ontwikkeling als coach en als mens. Waarom de Academie voor Coaching? Geen onnodige kosten. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zeer ervaren trainers/coaches. 15 jaar ervaring en bewezen kwaliteit. Wil jij je ontwikkelen tot professioneel coach of wil je leren hoe je coachend leiding geeft?
Home Phoenix Opleidingen.
Persoonlijke begeleiding, supervisie en coaching. Supervisiegroepen voor professionals. Cantadora, supervisiegroep voor vrouwen. Supervisie voor alumni Verbindend Leiderschap. Supervisie voor alumni PBO. TA in de praktijk. Wie zijn wij? Accreditaties en erkenning. Boeken en publicaties. Phoenix in de pers. Ereveld vol Leven. Driejarige opleiding, Cursussen, Workshops.
Erkende NLP Opleidingen, Trainingen en Cursussen Het NLP Instituut.
Succesvolle carrière ontwikkeling. Coaching en NLP coach worden. Leidinggevende / Manager. Ontdek hoe jij succesvoller onderneemt met NLP voor business. Betere balans werk/privé. Waarom Het NLP Instituut? Wij bouwen samen met jou de brug naar waar je wilt zijn. De kwaliteit van onze gediplomeerde trainers, erkende opleidingen en de resultaten die jij behaalt staan bij ons altijd voorop. Kies de NLP opleiding, NLP training of NLP cursus die bij jou past in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.
NOCNSF Ieder zijn Olympische droom.
In september 2013 is gestart met een sporttak overstijgende opleiding Trainer-Coach 4 TC4. Het unieke van deze opleiding zit in de samenwerking tussen de diverse sportbonden, NOCNSF en de opleidingsinstituten HvA/ ALO Amsterdam en Landstede / Zwolle Sport en Bewegen.
Post HBO opleiding coach" in het onderwijs" Coachpool van onderwijscoaches per regio.
POST HBO OPLEIDING COACH IN HET ONDERWIJS. Coaching is een waardevol instrument bij de professionalisering van leraren. Hiervoor is een goed opgeleide coach een voorwaarde! LOC biedt u de mogelijkheid om binnen een jaar te ontwikkelen tot een gecertificeerd coach gespecialiseerd in ond.

Contacteer ons