coaching en begeleiding opleiding
Intuïtief en toegepast coachen puurenkrachtig.nu.
Voor mensen die van coaching hun vak willen maken en/of hun eigen praktijk willen starten is deze opleiding prima geschikt. De investering voor de opleiding is 2.850., Dit is inclusief alle genoemde opleidingsdagen, thema-avonden, naslagwerk, locatie, gastdocenten, intervisie, thee/water. En inclusief ongeveer acht uur een-op-een coaching door de trainer.
Post Bachelor Coaching en Begeleiding NCOI Opleidingen en Trainingen.
Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Post Bachelor Coaching en Begeleiding.
Opleiding: Begeleidingskunde Supervisie en Coaching Millian.
Uw praktijkervaring is uw voornaamste leerbron. De supervisiemethodiek wordt verdiept en coaching wordt bestudeerd en geoefend. U ontwikkelt een eigen opvatting over de mogelijkheden van de verschillende begeleidingsvormen. U doet onderzoek naar begeleidingsvragen binnen een organisatie en stemt de juiste begeleiding af. U schrijft een ervaringsonderzoek aan de hand van eigen praktijksituatie als afsluiting van de opleiding Begeleidingskunde.
Verkorte opleiding tot i-Coach in het PO VO.
Deel kennis tijdens vergaderingen. Geef individuele begeleiding en coaching aan collegas. Signaleer de behoeftes van de school. Maximaal 18 plaatsen. Om het interactieve karakter te kunnen waarborgen worden maximaal 18 deelnemers per opleiding toegelaten. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus wij verzoeken u zich tijdig aan te melden.
Coaching de Baak.
Vind een coach of verbeter je eigen coachingsvaardigheden. De Baak Coaching is er voor iedereen die een coach zoekt, wie zijn eigen coachingsvaardigheden wil ontwikkelen en wie voor zijn organisatie coaching wil inzetten. Coaching bij de Baak is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend.
6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach Annita Rogier.
Controle is goed, maar begeleiding is veel beter. Stress burn-out coaching. Training: Als trainer omgaan met uitdagingen en weerstand. Training: Inspirerend trainen. Training: De trainer als persoon. Training: Bevlogenheid, betrokkenheid en werkgeluk voor Hr, managers Chief Hapiness Officers. Training: Duurzame inzetbaarheid voor alle leeftijden, met specifieke aandacht voor 45 voor HR, managers. Workshop: Advanced Career Coaching: Future proof employability designer. Workshop: Omgaan met stress: voor mensen met stressklachten of zij die dat willen voorkomen. Opleiding: 6 daagse opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach inzicht, bewust persoonlijke groei.
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach. Jaap de Knegt. In het kort. Al 33 leergangen met een gemiddelde van 91, gewaardeerd. Getoetst en erkend: SPHBO, NOBCO, EMCC en CRKBO. Als één van de eerste opleidingen in Nederland met een European Quality Award geaccrediteerd. Meest ontvangen feedback: life changing! 36 Permanente Educatie punten bij de NOBCO. In het kort. Opleidingsdagen data en tijdsinvestering. Zicht op jouw ontwikkeling. Examen en diploma. De coachopleiding samengevat. Schrijf je in voor deze opleiding. Wie zichzelf kent, kent iedereen. als professioneel coach werken.; als manager coachend leren leidinggeven.; als trainer of docent een meer coachende stijl ontwikkelen.; als projectmanager op een coachende wijze projecten leiden vanuit effectieve communicatie.; als personeels of loopbaanadviseur cliënten meer coachend begeleiden.; groeien in je huidige functie of doorgroeien naar een leidinggevende functie? werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en anderen beter gaan begeleiden? Dan is onze coachopleiding iets voor jou! De opleiding kent inmiddels zijn 33st e leergang en is getoetst en erkend door de SPHBO Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs, de NOBCO Nederlandse Orde voor Beroepscoaches, het EMCC European Mentoring Coaching Council en het CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.
Opleidingen KIES voor het KindKIES voor het Kind.
Het realiseren van een programma ter begeleiding vraagt dan ook om zorgvuldige overdracht dmv een speciaal ontwikkelde training en kwaliteitsbewaking. De effecten die uit onderzoeken Universiteit Utrecht komen kan alleen aan gerelateerd worden als de uitvoering ook zoals bedoeld wordt uitgevoerd. Om met KIES te werken is het daarom noodzakelijk dat de professional over voldoende voorkennis beschikt door opleiding en ervaring.
Post-HBO Coach Opleiding NOBCO Erkend Blankestijn Partners.
Je ontwikkelt je coachingscompetenties tot Europees NOBCO-EMCC practitionerniveau, gerelateerd aan het competentieprofiel Coach met ziel en zakelijkheid. Je beheerst uiteenlopende coachingsmethodieken op de zes ontwikkelingsniveaus. Je hebt je impact als coach vergroot door leerdoelgericht te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een coachingstraject inbedden in de organisatiecontext en toewerken naar zichtbare resultaten. Je kunt jezelf als coach met ziel en zakelijkheid onderscheidend positioneren op de coachingsmarkt. Je hebt drie coachees succesvol gecoacht. Je bent als coach ingeschreven in het Post-HBO register, hebt een LVSC en NOBCO erkend diploma, en legt een stevige basis voor je individuele EIA NOBCO coach certificering. Erkenningen opleiding Coachen met ziel en zakelijkheid. NOBCO EMCC, Post HBO, Schoolleiders PO, CRKBO, CEDEO. De opleiding Coachen met ziel en zakelijkheid is Post-HBO geregistreerd, NOBCO EMCC geaccrediteerd op Europees practitionerniveau, en ingeschreven in het Schoolleidersregister PO.
In-house Opleiding Coaching Wagner Group Orbis.
Mediation Opleiding MfN. In-house Opleiding Coaching. Raad van Advies. U bevindt zich hier: In-house In-house Opleiding Coaching. In-house Opleiding Coaching. In gemeentelijke organisaties. Het samenwerken met, en aansturen van mensen via hun eigen kwaliteiten is een van de meest bevredigende bezigheden.

Contacteer ons