school voor coaching opleidingen
Toelatingscriteria coaching opleiding Coachfinder, platform voor coaching.
Bekijk alle coaches. Bekijk alle soorten coaches. Tips voor coachzoekers. Ik ben een consument. Ik ben een coach. Ik ben een consument. Ik ben een coach. Vind een coach. Vind je ideale coach. Bekijk alle coaches. Bekijk alle soorten coaches. Tips voor coachzoekers. Als we je beoordelen kijken we naast afgeronde opleidingen en accreditaties ook naar gevolgde trainingen en ervaring in het coachingvak. Aan de hand van deze informatie beoordelen wij of jouw coachprofiel past bij de waarden die Psychologie Magazine uitdraagt. Hieronder vind je een lijst met geaccrediteerde coaching opleidingen door de door ons erkende organisaties. Deze lijst is niet statisch. Wanneer er een opleiding niet langer geaccrediteerd is of een nieuwe coaching opleiding erkend wordt, dan zullen we de lijst aanpassen. Je kunt geen recht ontlenen aan deze lijst. Coach the coach. Academie Voor Coaching. Opleiding tot professioneel coach. Academie voor coaching en counselling. Loopbaancoach en re-integratiecoach. Academie voor leefstijl en gezondheid. Academie voor Psychodynamica. NOBCO/ CPION SPHBO. Academie voor Psychodynamica. Academie voor Zijn. 60/125 uur opleiding. Beroepsopleiding tot coach practitioner. LVSC/ CPION SPHBO. Beroepsopleiding tot coach senior practitioner.
Coach opleiding Den Haag Coachcenter.
Opleiding Coachen met Karakter. Coaching voor Professionals. Training Workshop Referenties. Wat we doen. Waarin wij geloven. Hoe we werken. Coach opleiding Den Haag pieter broumels 2020-08-19T1146570200.: Opleiding Professional Coaching Leiderschap. Een ontwikkelpad voor leidinggevenden, professionals, aspirant coaches en een ieder die het verschil wil maken. Corona Covid-19 informatie. Onze geaccrediteerde coach opleiding richt zich op mensen met een HBO werk en denkniveau die IQ en ratio hoog in het vaandel hebben, én beseffen dat persoonlijke en professionele ontwikkeling over veel meer gaat dan cognitieve kennis. Naast een helder theoretisch kader en een breed scala aan tools technieken biedt onze coach opleiding tal van werkvormen om naast cognitie juist het emotionele brein aan te spreken. Ontwikkeling uit zich immers in gedrag en het is de emotie die gedrag stuurt of juist tussen ons en onze dromen in staat.
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
Je rondt de interventie af met een verslag. De cursus Coaching is een cursus op hbo niveau. Je kunt deelnemen aan de cursus als je graag je coachcompetenties binnen je eigen vakgebied wilt versterken. Je moet bereid zijn te werken aan je persoonlijke ontwikkeling: je brengt jouw eigen ontwikkelvragen in en gaat daarover in gesprek. De bijeenkomsten worden verzorgd door docenten die hun sporen hebben verdiend in het vakgebied. Zo kun je er zeker van zijn dat de cursus goed aansluit bij de praktijk. Joost van Andel. Joost van Andel is trainer en coach. Na zijn studies bedrijfskunde en bedrijfseconomie werkte hij in het bedrijfsleven om vervolgens de overstap te maken naar het hoger onderwijs. Hij volgde meerdere post-hbo opleidingen tot coach/therapeut bij Phoenix Opleidingen. Joost is aangesloten bij beroepsvereniging het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen NVPA en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ.
NOBCO Coachopleidingen met EQA-keurmerk.
Reflectiekaarten voor de coach. Subsidieregelingen en ontwikkelvouchers. Home Overzicht eqa opleidingen. Coachopleidingen met EQA-keurmerk. Onderstaande coachopleidingen hebben het EQA-keurmerk, of hebben het EQA-keurmerk aangevraagd.: Coach the Coach. 29 mrt 2012. 26 sep 2018. 6 juni 2024. Academie voor Coaching. P rofessioneel Coach. 11 mei 2011. 16 juli 2017. 5 dec 2022. Academie voor Psychodynamica. 12 april 2017. 12 april 2022. Coach Senior Practitioner / Counseler Dieper Coachen. 3 jan 2013. 31 dec 2019. 15 nov 2024. Beroepsopleiding tot Coach. 1 juni 2010. 1 dec 2016. 31 mei 2022. Amethist Developing People. Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach. 8 jul 2011. 10 dec 2017. 17 april 2023. Associatie voor Coaching. Certified Professional Coach deel 1a. 20 dec 2018. 20 dec 2023. Associatie voor Coaching. Certified Professional Coach deel 1b. 20 dec 2018. 20 dec 2023. Associatie voor Coaching. Senior Certified Coach. 1 dec 2017. 14 mrt 2024. Registeropleiding tot Professioneel Coach.
Professioneel coachen HanzePro.
U maakt opnames van uw werkzaamheden als coach. Verder schrijft u een essay over enkele theoretische aspecten van coaching. Leerjournaal, opnames en essay zijn onderdeel van de toetsing van uw bekwaamheden als coach en van uw leerproces. U rondt de opleiding af met een persoonlijke presentatie waarin u uzelf profileert als coach. De opleiding Professioneel Coachen is erkend door NOBCO. Bij succesvolle afronding van de gehele opleiding kunt u zich laten registeren als Erkend Coach. De opleiding heeft onlangs een NOBCO/EMC EQA-accreditatie gekregen op Practitioner niveau. Doelgroep Professionals en leidinggevenden die werken als coach, begeleider, loopbaan of PO-adviseur, docent of supervisor. Instroomniveau Aantoonbaar hbo of universitair werk en denkniveau in combinatie met enkele jaren werkervaring op Hbo-niveau. Een entreegesprek maakt deel uit van uw toelatingsprocedure. Duur 12 maanden 18 dagen op de donderdagen. Tijdsinvestering 524 uur, inclusief bijeenkomsten. Bijkomende literatuurkosten: circa 250., Hier vind je regelingen die financieel voordeel kunnen opleveren voor jou of jouw werkgever. Deze regelingen kunnen het je soms net even iets gemakkelijker maken om jouw opleidingswens in vervulling te laten gaan. Locatie Groningen, locatie HanzePro.
Zoek een opleiding: Tijdschrift voor Coaching.
De Nederlandse Stichting Gestalt is een opleidingsinstituut, in het hart van Amsterdam, voor Gestaltmethodologie en Gestalttherapie, erkend door de European Association for Gestalt Therapy EAGT. Naar de website. Voor wie zijn bewustzijn verder wil vergroten en aan de slag wil als professioneel coach, is er de Professional Consciousness Coaching Opleiding. Deze opleiding wordt door de ICF erkend als een Accredited Coaching Training Program ACTP, het hoogste niveau van ICF-accreditatie. 4x 4 trainingsdagen waarop meer inzicht in jezelf krijgt en alles leert over de theorie en praktijk van het coachen. Naar de website. Raken en geraakt worden. Zo zien wij coaching. En coaching moet ook zichtbaar resultaat opleveren. Voor zowel de coachee als voor de werkgever. Bij de Boertiengroep vindt u altijd een coach die voeling heeft met uw wensen en doelstellingen. Onze boeiende post-HBO opleiding tot gecertificeerd coach biedt technieken, theorieën en inzichten waarmee u uw coachings altijd succesvol maakt!
Opleiding: Leergang Coaching voor Professionals Springest.
Gericht op de volledige rugzak die je nodig hebt als coach; zoveel meer dan theorie en modellen alleen. Ik ben erg blij dat ik indertijd voor de School voor Coaching heb gekozen" 25-03-2012 2147.: Deze" opleiding kan ik iedereen aanraden die serieus bezig wil zijn met coachen.
Coach opleiding Coaching.nl.
We nemen daarna direct contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Beschrijving van onze Blended, Learning in Action opleidingen Coaching vaardigheden. Blended wil zeggen dat het programma bestaat uit een mix van het bestuderen van basistheorie evenals online en vis-à-vis contact met je persoonlijke trainer/coach. Learning in Action betekent dat je jezelf de stof vooral eigen maakt met behulp van het oefenen in de praktijk. De opleiding Coaching vaardigheden bestaat uit vier delen die, afhankelijk van de persoonlijke behoefte, per deel of als serie kunnen worden gevolgd.: Basis coaching vaardigheden. Dit deel is bestemd voor leidinggevenden die hun basis coaching vaardigheid willen ontwikkelen en voor mensen die een start willen maken met het vak van coach. De investering voor deze cursus is 395, en behelst de theorie en twee groepsbijeenkomsten van een dagdeel of, voor hen die kiezen voor de elke dag te starten individuele variant, twee persoonlijke coachingsessies met een ervaren coach.
Teamcoaching post-hbo-opleiding Word erkend teamcoach De Haagse Hogeschool.
Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Toon meer gevonden opleidingen. Je zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bekijk alle resultaten. Ga naar content. Tijdens de opleiding. Om de week les op dinsdag van 0930: tot 1630: uur. Erkend door de STR. Startdatum: 15 september 2020. Kies voor Individueel Coaching of Organisatiecoaching!
School voor coaching GORTcoaching Gratis oriëntatiegesprek.
Het is daarom van belang dat de toekomstig coach weet waar haar of zijn voorkeur ligt en met het oog hierop aan een school voor coaching kan starten. Wil je jezelf ontplooien als coach? Ga de opleiding van GORTcoaching doen. In samenwerking met de Associatie voor Coaching biedt de GORTcoaching een opleiding tot gecertificeerd coach aan. Tijdens de fundament opleiding leer je de basisvaardigheden van coachen, kan je gedragsveranderingen bij anderen in gang zetten, leer je coachend leidinggeven en het creëren van een vertrouwensband. Naast de fundament opleiding biedt GORTcoaching ook vervolg opleidingen aan voor coaches die al enige ervaring hebben met coachen. Als enige coachopleider in Nederland zijn deze opleidingen zowel IFC als EMMC geaccrediteerd! Wil je ervaren hoe het is om gecoacht te worden door een gecertificeerd coach? Plan dan een gratis oriëntatiegesprek in met één van onze senior coaches. 088 170 1500. Plan direct je gratis oriëntatiegesprek! Deel deze pagina met bekenden. 1114 AA Amsterdam.

Contacteer ons